مجله اینترنتی ، مجله سبک زندگی ، مجله موفقیت ، کپشن ، مجله سلامت ، مجله فناوری ، مجله پیشرفت ، مجله آشپزی ، گردشگری....

واگذاری رایگان سگ،گربه و انواع حیوانات مجاز خانگی

چی فان درستاد ساماندهی اینترنتی وزارت ارشاد ایران ثبت گردیده است

و تمام مطالب و محتوای این وب سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد و فعالیت میکند.

پس از انتخاب حیوان خانگی مورد نظر برای دریافت فرم درخواست واگذاری رایگان حیوانات

اینجا کلیک کنید

پس از بارگزاری صفحه و بر روی دکمه قبول میکنم کلیک کنید.

و از قسمت نظرات درخواست خود را ارسال کنید.

افرادی که واجد شرایط نیستند به هیچ وجه درخواست ارسال نکنند.

۳۱ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه واویشکا خوشمزه ، سنتی و مفید به روش گیلانی ( آسان ) 2022

طرز تهیه واویشکا چیست؟ طرز تهیه واویشکا خوشمزه ، سنتی و مفید به روش گیلانی ( آسان ) به چه صورت میباشد ؟ بهترین طرز پخت واویشکا خوشمزه ( آسان ) چیست؟ ترفندهای تهیه واویشکا خوشمزه چیست؟ مراحل تهیه واویشکا خوشمزه چیست؟ مواد لازم برای تهیه واویشکا چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

واویشکا، یکی از خوراک‌های پرطرفدار و لذیذ گیلانی است که خاستگاه آن به کشور روسیه برمی‌گردد. این غذای خوشمزه پس از جنگ جهانی دوم به آشپزخانه گیلانی راه پیدا کرد و پس از آن، تبدیل به یکی از محبوب‌ترین غذاهای این منطقه شد. واویشکا را می‌توان با انواع گوشت (مرغ، گوشت تکه‌ای و گوشت چرخ‌کرده یا دل و جگر مرغ یا گوسفند) یا به‌صورت کاملا گیاهی درست کرد. تخم‌مرغ، سیر، پیاز، گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، آب لیموی تازه و ادویه از دیگر مواد تشکیل‌دهنده واویشکا هستند.

واویشکا از تنوع بی‌نظیری برخوردار است و می‌توان آن را با سیب‌زمینی یا بادمجان نیز درست کرد. این غذا را معمولا با پلو یا نان تازه در کنار سبزی خوردن، سالاد و ماست سرو می‌کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه واویشکا و انواع آن آشنا کنیم و نکات طلایی پخت این غذای خوشمزه گیلکی را به شما آموزش دهیم.

واویشکا بوقلمون یکی از روش های تهیه واویشکا می باشد که با گوشت بوقلمون تهیه می شود و بسیار خوشمزه و سنتی می باشد و برای طرفداران گوشت بوقلمون بسیار مناسب است، واویشکا یکی از غذاهای سنتی گیلانی می باشد که همراه با پلو و یا نان سرو می شود.

اما گوشت بوقلمون به دلیل بافتی که دارد در هنگام پخت حجم و اندازه خود را از دست نمی دهد و یکی از گوشت های بسیار محبوب در دنیا می باشد که در ایران کمتر استفاده می شود اما این گوشت به حدی مفید است که آن را گوشت معجزه می نامند زیرا امگا۳ بیشتری دارد.امروز در مجله اینترنتی ماهتوتا واویشکا بوقلمون و مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه واویشکا بوقلمون

طرز تهیه واویشکا
طرز تهیه واویشکا
  • گوشت سینه بوقلمون ، یا مرغ یا گوشت تکه‌ای یا گوشت چرخ‌کرده یا دل جگر مرغ گوسفند ۵۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۶ عدد
  • پیاز ۳ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • کره ۵۰ گرم
  • غوره ۱/۴ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه، دارچین، پاپریکا، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه واویشکا بوقلمون

واویشکا
واویشکا

حتما بخوانید » طرز تهیه فلافل

مرحله اول : تفت دادن پیاز و سیر

ابتدا پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز و یا نگینی ریز خرد کنید و آن را به همراه کمی روغن و کره داخل تابه و یا قابلمه مورد نظر ریخته و تفت دهید تا پیازها سبک شود می توانید درب تابه را برای چند ثانیه بگذارید تا پیاز زودتر نرم شود سپس سیرها را پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید.

حتما بخوانید » طرز تهیه پنکیک

مرحله دوم : سرخ کردن گوشت

در ادامه سینه گوشت بوقلمون را خرد کنید بهتر است زیاد درشت و یا ریز خرد کنید و یک دست باشد سپس بشورید و به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بعد نمک و فلفل سیاه و دارچین و پاپریکا و فلفل قرمز را به گوشت بزنید و آن را خوب سرخ کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه پای گوشت

مرحله سوم : افزودن گوجه ها

وقتی گوشت در حال سرخ شدن می باشد ۲ عدد از گوجه ها را به صورت مکعبی خرد کنید و مابقی گوجه فرنگی ها را با رنده ریز یا غذاساز پوره کنید سپس گوجه خرد شده و پوره را به گوشت اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب گوجه کشیده و خوش رنگ شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه کیک شکلاتی

نکات کلیدی در تهیه واویشکا

واویشکا
واویشکا
  1. بنا به ذائقه خود می توانید تا ۱/۲ پیمانه غوره بی دانه بریزید و یا از گرد لیمو استفاده کنید.
  2. اگر نیاز بود به واویشکا بوقلمون کمی آب اضافه کنید و بهتر است با حرارت کم و آبی که خودش می اندازد پخته شود.
  3. اگر دوست دارید رنگ بیشتری داشته باشد ۱ ق غذا خوری رب نیز اضافه کنید.
  4. پیاز این واویشکا بوقلمون باید زیاد باشد می توانید تا ۴ عدد پیاز نیز اضافه کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه شکلات

حتما بخوانید » طرز تهیه پیراشکی

حتما بخوانید » طرز تهیه پاستا

۰ نظر
Mahdiyar 27

طرز تهیه سالمون برگر سوخاری آسان ، خوشمزه و سالم مرحله به مرحله 2022

طرز تهیه سالمون برگر چیست؟ طرز تهیه سالمون برگر سوخاری آسان، خوشمزه و سالم مرحله به مرحله به چه صورت میباشد ؟ بهترین طرز پخت سالمون برگر سوخاری چیست؟ ترفندهای تهیه سالمون برگر سوخاری خوشمزه چیست؟ مراحل تهیه سالمون برگر خوشمزه چیست؟ مواد لازم برای تهیه سالمون برگر سوخاری چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

سالمون برگر یکی از انواع برگر ها می باشد که با ماهی سالمون تهیه می شود و فوق العاده خوشمزه و مقوی می باشد و شما می توانید برای مهمانی و یا پیک نیک این برگر خوشمزه را تهیه کنید اگر به برگرهای دریایی علاقمند هستید این برگر سالمون را حتما تهیه کنید زیرا بسیار خوشمزه و پر انرژی است.

اما ماهی سالمون از خانواده بزرگ ماهی آزاد است و به تخم گذاری به آب های شیرین بسیار علاقمند هستند و هم خانواده با قزل آلا می باشد ولی با آن کمی متفاوت است زیرا گوشت و بدن ماهی سالمون صورتی رنگ است و نسبت به دیگر هم خانواده های خود امگا ۳ بیشتری دارد و تیغ های بسیار کمی دارد اما ماهی سالمون حاوی ویتامین B و آنتی اکسیدان است و برای تقویت حافظه فوق العاده مفید است. امروز در مجله اینترنتی ماهتوتا طرز تهیه سالمون برگر سوخاری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سالمون برگر

  • فیله ماهی سالمون ۵۵۰ گرم
  • سس خردل ۲ ق غذا خوری
  • گشنیز خرد شده ۱/۴ پیمانه
  • سس مایونز ۱ ق غذا خوری
  • آبلیمو ۱ ق غذا خوری
  • پوست لیموترش یا همان زست لیمو ۱ ق چای خوری
  • پودر سوخاری یا پودر پانکو ۱ پیمانه
  • پیازچه ۲ ساقه
  • روغن زیتون ۲ ق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه سالمون برگر سوخاری 

سالمون برگر

حتما بخوانید » طرز تهیه میت بال

مرحله اول : آماده سازی ماهی سالمون

ابتدا باید پوست ماهی و استخوان آن را جدا کنید بهتر است برای تهیه این برگر از فیله سالمون استفاده کنید تا کار شما بسیار ساده باشد سپس در غذاساز یا چرخ گوشت ریخته و ماهی را پوره کنید می توانید داخل مخزن گوشتکوب برقی نیز ریخته و آن را له کنید و یک خمیر فیله سالمون بدست بیاورید.

حتما بخوانید » طرز تهیه مافین

مرحله دوم : مزه دار کرده فیله ماهی سالمون

حالا فیله سالمون را داخل یک کاسه ریخته و به آن گشنیز خرد شده و نمک و فلفل ها را به اندازه دلخواه بزنید سپس پیازچه خرد شده و ۲ ق غذا خوری از پودر سوخاری و خردل و زست لیموترش و سس مایونز و آب لیموترش را بریزید حالا مواد را خوب مخلوط کنید تا بوی ماهی گرفته شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه سمبوسه

مرحله سوم : استراحت برگر سالمون

مایه تهیه شده را روی کاغذ روغنی که با کمی روغن زیتون چرب کردید قرار دهید و با وردنه به قطر ۲ سانت باز کنید سپس با قالب مخصوص آن را قالب بزنید و آن را در پلاستیک گذاشته و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا هم مزه دار و هم منسجم تر شود.

مرحله چهارم : پخت برگر سالمون

حالا باقی مانده پودر سوخاری یا پودر پانکو را داخل بشقاب بریزید و هر دو طرف برگر را داخل پودر سوخاری بزنید سپس داخل تابه که از قبل روغن ریخته و داغ شده قرار دهید و هر دو طرف برگر را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود سپس در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به همراه نان همبرگر و مخلفات دلخواه سرو کنید نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه برگر سالمون

Salmon Burgers with Lemon Dill Sauce - Jessica Gavin

ساندویچ ماهی

  1. شما می توانید برگر تهیه شده را لای کاغذ روغنی قرار دهید و در فریزر داشته باشید.
  2. اگر دستگاه غذاساز ندارید می توانید با چنگال یا چاقو فیله سالمون را خرد کنید.
  3. اگر آب لیموترش ندارید می توانید از کمی سرکه سفید نیز استفاده کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته

حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا

حتما بخوانید » طرز تهیه واویشکا

حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا

حتما بخوانید » طرز تهیه پیراشکی

 
۰ نظر
Mahdiyar 27

طرز تهیه مافین بلوبری خانگی آسان و مجلسی و خوشمزه در فر 2022

طرز تهیه مافین بلوبری چیست؟ طرز تهیه مافین بلوبری خانگی آسان و مجلسی و قالبی در فر به چه صورت میباشد ؟ بهترین طرز پخت مافین بلوبری خانگی چیست؟ ترفندهای تهیه مافین بلوبری خوشمزه چیست؟ مراحل تهیه مافین بلوبری خانگی خوشمزه چیست؟ مواد لازم برای تهیه مافین بلوبری خوشمزه چیست؟
در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

مافین بلوبری یکی از انواع مافین ها می باشد که با میوه بلوبری تهیه می شود و بسیار خوشمزه است و می توانید به راحتی برای یک دورهمی و یا مهمانی و یا حتی یک عصرانه خوشمزه در کنار چایی و قهوه میل کنید اما میوه بلوبری که بومی منطقه شمالی آمریکا می باشد و امروزه به راحتی به صورت بسته بندی در فروشگاه و میوه فروشی ها در ایران موجود است. طعم و مزه این میوه شیرین است و از خانواده زغال اخته می باشد و یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستانی می باشد که خواص فوق العاده ای دارد.

کاهش کلسترول و قندخون یکی از خواص خوب بلوبری می باشد همچنین برای پیشگیری از سرطان، کاهش بیماری های قلبی و بیمارهای ویروسی بسیار نقش مهمی دارد. امروز در مجله اینترنتی ماهتوتا طرز تهیه مافین بلوبری قالبی در فر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه مافین بلوبری

مافین بلوبری
مافین بلوبری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم
  • شکر ۱ پیمانه یا ۱۹۸ گرم
  • آرد ۲ پیمانه یا ۲۴۱ گرم
  • شیر ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم
  • بلوبری ۳۵۴ گرم
  • نمک ۱/۲ ق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
  • وانیل ۱ ق چای خوری

طرز تهیه مافین بلوبری قالبی در فر

مافین بلوبری
مافین بلوبری

حتما بخوانید » طرز تهیه کیش لورن

مرحله اول : آماده سازی

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود سپس بلوبری ها را بشورید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن ها کشیده شود و بعد همه مواد را اندازه کنید و در دمای محیط قرار داده تا هم دمای محیط و کره نرم شود. آرد مخصوص شیرینی پزی را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کرده و کنار بگذارید.

حتما بخوانید » طرز تهیه شامی

مرحله دوم : هم زدن کره

کره نرم شده را به همراه شکر داخل یک کاسه سایز متوسط ریخته و با همزن برقی به مدت ۵ الی ۷ دقیقه خوب کره را هم بزنید در حین هم زدن حتما با لیسک کره ها پاشیده شده به دور کاسه را بگیرید تا تمام کره هم بخورد و بوی خامی آن از بین برود و کره پفکی و رنگ آن روشن شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه ریسوتو

مرحله سوم: تهیه مایه مافین

در ادامه تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد برود سپس با افزودن تخم مرغ آخر وانیل را نیز اضافه کنید سپس شیر را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید سپس در انتها مخلوط آرد تهیه شده را طی سه مرحله به مواد اضافه کنید سپس با لیسک به صورت دورانی و در یک جهت مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط و آرد باز شود.

مرحله چهارم : پخت مافین بلوبری

داخل قالب مافین ۱۲ عددی یا ۶ عددی کپسول مخصوص مافین قرار دهید سپس بلوبری های شسته شده را با ۱ ق غذا خوری آرد مخلوط کنید و آرد اضافی آن را بگیرید سپس به مخلوط مایه مافین اضافه و با لیسک هم بزنید تا مافین ها مخلوط شوند سپس به میزان ۱/۴ مافین ها را پر کنید و به دلخواه چند عدد بلوبری روی آن قرار دهید سپس قالب مافین را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب خارج کنید نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه مافین بلوبری

مافین بلوبری
مافین بلوبری

حتما بخوانید » طرز تهیه سمبوسه

  1. می توانید ۱/۲ از بلوبری ها را با گوشتکوب له کنید و به مواد مافین اضافه کنید.
  2. بیش از اندازه قالب ها را پر نکنید وگرنه در هنگام پخت از قالب بیرون ریخته و ظاهر خود را از دست می دهد.
  3. با توجه به فرهای مختلف با خلال دندان مافین بلوبری را بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید.
  4. برای فرهای برقی و توستر و سولاردم دما را ۱۶۰ تنظیم کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه مافین پیتزایی

حتما بخوانید » طرز تهیه کیک لیوانی

حتما بخوانید » طرز تهیه توفو

حتما بخوانید » طرز تهیه شکلات

۰ نظر
Mahdiyar 27

غذای سریع ؛ طرز تهیه 11 غذای سریع ،سالم و خوشمزه برای افراد پرمشغله‌

در لیست 11 غذای سریع ، سالم و خوشمزه برای افراد پرمشغله‌ کدام غذاها قرار دارند؟ بهترین غذاهای سریع ، سالم و خوشمزه برای افراد پرمشغله کدام غذاها میباشند؟ طرز تهیه 11 غذای سریع و خوشمزه برای افراد پرمشغله‌ چست؟ در لیست برترین غذاهای سریع ، سالم و خوشمزه برای افراد پرمشغله کدام غذاها قرار دارند؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

در دنیای پرمشغله‌ی امروز، گاهی فرصت نمی‌کنیم غذای مناسبی برای خوردن تهیه کنیم و به غذاهای آماده و نیمه‌آماده روی می‌آوریم که معمولا برای سلامتی ضرر دارند؛ اما حتی با وجود کمبود وقت، می‌توانید غذای سالم و سریع تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه‌ چند غذای سریع را بخوانید و آنها را امتحان کنید. شاید خوشتان آمد و وارد رژیم غذایی‌تان شد.

غذای سریع غیرگوشتی

ساندویچ نخود و آووکادو

ساندویچ نخود و آووکادو - غذای سریع

این غذای ساده و سریع مقدار زیادی چربی سالم، فیبر و پروتئین گیاهی دارد و شما را سیر نگه می‌دارد. این غذا منبع خوبی از آهن است که گیاه‌خواران به آن نیاز فراوانی دارند. اگر از کنسرو نخود استفاده کنید، این غذا نیاز به پخت‌وپز هم ندارد و در عین حال، بسیار سیرکننده و مفید است.

مواد لازم:

  • نان تست: ۶ تا ۸ عدد
  • نخود پخته و له‌شده: ۲ فنجان
  • آووکادوی بزرگ و خردشده: ۱ عدد
  • پیاز خردشده: یک چهارم فنجان
  • پودر سیر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و پاپریکا: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • در یک ظرف بزرگ، نخود پخته را اضافه کنید و با چنگال آن را له کنید.
  • آووکادو خردشده، پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل، آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • مواد را روی نان تست بمالید و روی آن پودر پاپریکا بریزید.

برای کامل کردن این غذا، آن را با نان تهیه‌شده از غلات کامل نوش‌جان کنید. می‌توانید دو تخم‌مرغ پخته هم کنار آن میل کنید. با ترکیب سبزیجات می‌توانید سالاد تهیه کنید و آن را با روغن زیتون و سرکه طعم‌دار کنید. به این ترتیب، یک غذای کامل و مقوی خواهید داشت که تهیه کردن آن وقت کمی می‌گیرد.

حتما بخوانید » طرز تهیه کیش لورن

تاکوی گل‌کلم تنوری

تاکوی گل‌کلم تنوری - غذای سریع

این غذای سریع و ساده بهترین گزینه برای مواقعی است که دوست دارید مزایای بی‌نظیر سبزیجات را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. گل‌کلم سرشار از مواد مغذی است و احتمال ابتلا به بسیاری از سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.

مواد لازم:

  • گل کلم شسته و خرد‌شده: به مقدار لازم
  • بادام هندی: به مقدار لازم
  • روغن نارگیل: به میزان لازم
  • لیموترش: یک عدد
  • پودر کاری
  • پودر سیر
  • نمک

طرز تهیه:

  • تمام مواد غیر از گل‌کلم را در غذاساز بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. این ترکیب را روی گل‌کلم‌ها بریزید تا کاملا روی گل‌کلم‌ها را بگیرد.
  • ظرف را داخل فر که از قبل به‌مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده، قرار دهید. بعد از چند دقیقه، گل‌کلم‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم چند دقیقه بپزد.
  • نان‌های مخصوص تاکو را گرم کنید و فیلینگ آماده‌شده را داخل آن بریزید. به‌جای نان تاکو می‌توانید از نان لواش استفاده کنید.
  • همراه با این غذای ساده و سریع می‌توانید ترکیبی از کلم قرمز، آووکادو، ترب و چیلی را به‌عنوان پیش‌غذا یا سالاد سرو کنید. آن را با آب لیمو طعم‌دار کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه شامی

سالاد ادامامه و نخود

سالاد ادامامه و نخود - غذای سریع

ادامامه به سویای نارس پخته‌شده در داخل غلاف می‌گویند. این غذای کامل حاوی تمام مواد مغذی‌ای است که بدن نیاز دارد. برای ماه‌های گرم سال که دوست ندارید غذای پختنی و داغ بخورید، این سالاد بهترین غذای سریع است: سالادی سرشار از پروتئین که با وجود انواع سبزیجات، یک غذای کامل و مغذی محسوب می‌شود.

علاوه بر این، این غذا مقدار زیادی فیبر هم دارد که برای سلامت کلی بدن و سلامت دستگاه گوارش بسیار مهم است.

مواد لازم:

  • فلفل دلمه‌ای
  • هویج
  • ادامامه
  • بلوبری
  • کینوا
  • نخود

مقدار مواد به ذائقه‌ شما و مقدار غذایی که می‌خواهید تهیه کنید بستگی دارد. ادامامه‌ بخارپزشده و آماده و همین طور کینوای پخته را می‌توانید به‌صورت آماده تهیه کنید. کینوا را می‌توانید خودتان هم در خانه بپزید.

طرز تهیه:

  • تمام مواد را خرد و باهم مخلوط کنید.
  • به‌عنوان طعم‌دهنده می‌توانید از سرکه استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید، می‌توانید مقدار سبزیجات تازه‌ معطر روی سالاد بریزید.

حتما بخوانید » طرز تهیه کاری ماهی

صبحانه ایتالیایی با نان تست یا لواش

صبحانه ایتالیایی با نان تست یا لواش - غذای سریع

با وجود این غذای سریع، هیچ بهانه‌ای برای نداشتن وقت برای تهیه صبحانه نخواهید داشت. تخم‌مرغ یک ماده بسیار مغذی است که به‌راحتی و همه‌جا در دسترس است. پنیر موزارلا، گوجه و ریحان هم ارزش غذایی این ساندویچ خوشمزه را دوچندان می‌کند.

مواد لازم:

  • نان لواش یا تست
  • تخم مرغ: ۲ عدد هم‌زده
  • پنیر موزارلا: ۳۰ گرم
  • گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد
  • برگ ریحان تازه: ۳ عدد

طرز تهیه:

  • ساندویچ‌ساز را از قبل گرم کنید.
  • نان تست یا لواش را در دستگاه ساندویچ‌ساز قرار دهید.
  • تخم‌مرغ، موزارلا، گوجه خردشده و ریحان را داخل آن بریزید.
  • تا زمانی که پنیر آب شود و تخم‌مرغ‌ها بپزد، غذا را در دستگاه ساندویچ‌ساز نگه دارید.
  • ساندویچ‌ها را داغ سرو کنید.

اگر دستگاه ساندویچ‌ساز ندارید، کافی است تخم‌مرغ هم‌زده، پنیر، گوجه و ریحان را در ماهیتابه باهم مخلوط کنید و حرارت دهید و بعد با نان لواش نوش جان کنید. اگر بتوانید این غذا را با نان تهیه‌‌شده از غلات کامل نوش‌جان کنید، بهترین و کامل‌ترین صبحانه خواهد بود. این ساندویچ می‌تواند یک شام ساده و سریع هم باشد و مجبور نیستید حتما در وعده‌ صبحانه تهیه کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه کیک لیوانی

اسموتی آووکادو و انگور

اسموتی آووکادو و انگور - غذای سریع

شاید تعجب کنید که یک نوشیدنی در فهرست غذاهای سریع معرفی کرده‌ایم. این نوشیدنی می‌تواند یک وعده غذای کامل و مفید باشد. چربی‌های سالم موجود در آووکادو و پتاسیم موجود در موز باعث شده که این نوشیدنی بسیار مقوی و مفید باشد. آب انگور هم سرشار از آنتی‌اکسیدان است و شیرینی این نوشیدنی را تأمین می‌کند و نیازی به افزودن شکر نیست.

مواد لازم:

  • آب انگور: یک فنجان
  • آووکادوی یخ‌زده: یک چهارم فنجان
  • موز یخ‌زده: نصف فنجان
  • برگ نعنای تازه: ۱۰ تا ۱۲ عدد

طرز تهیه:

  • تمام مواد را با هم داخل مخلوط کنید بریزید و با سرعت بالا هم بزنید. نوشیدنی شما آماده است.

حتما بخوانید » طرز تهیه توفو

غذای سریع با مرغ و ماهی

نودل سبزیجات و میگو

نودل سبزیجات و میگو - غذای سریع

این غذای سریع در کمتر از ۱۰ دقیقه آماده می‌شود و آماده‌سازی آن زیاد طول نمی‌کشد. علاوه بر این، سرشار از سبزیجات مفید و پروتئین است. برای اینکه غذا را سریع‌تر آماده کنید، همیشه میگوی آماده‌به‌طبخ در فریزر داشته باشید. میگو سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب سالم است.

مواد لازم:
  • میگو: ۳۵۰ گرم
  • نودل سبزیجات یا رشته‌های تهیه شده از کدوسبز: ۴ فنجان
  • گوجه گیلاسی: یک فنجان و نیم
  • روغن آووکادو: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  • لیموی تازه: ۱ عدد
  • پنیر پارمزان: در صورت تمایل و به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • فر را با دمای ۲۰۰ درجه از قبل گرم کنید. در حالی که فر گرم می‌شود، گوجه‌ها را نصف کنید و آن را روی کاغذ روغنی چرب‌شده در سینی فر بریزید.
  • نودل کدو را با نصف روغن چرب کنید و روی آن کمی نمک و فلفل و پودر سیر بریزید و آن را کنار گوجه‌ها و وسط سینی فر بریزید.
  • میگو را با بقیه‌ روغن چرب کنید و نمک و فلفل و پودر سیر به آن بزنید. آن را کنار بقیه مواد روی سینی فر بریزید.
  • آب لیمو را بگیرید و آن را روی همه‌ مواد بریزید.
  • سینی فر را به‌مدت ۸ دقیقه یا تا هر زمانی که میگوها کامل بپزند، داخل فر قرار دهید.
  • بعد از پختن مواد، آنها را در ظرفی بکشید و اگر دوست داشتید، مقدار پنیر پارمزان رنده‌شده روی آن بریزید.

حتما بخوانید » طرز تهیه شکلات

مرغ تنوری با رازیانه و پرتقال

مرغ تنوری با رازیانه و پرتقال - غذای سریع

این غذا سرشار از پروتئین است. به‌جای آرد کامل می‌توانید از آرد نخودچی یا آرد بادام استفاده کنید تا غذایی بدون گلوتن داشته باشید. اگر این غذا را همراه با سیب‌زمینی سرو کنید، غذایی کامل و مغذی خواهد بود.

مواد لازم:

  • آب و خلال پوست پرتقال: یک عدد متوسط
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه، خردشده
  • آویشن: یک قاشق غذاخوری آویشن تازه یا ۲ قاشق غذاخوری آویشن خشک
  • خردل: یک قاشق غذاخوری
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • آرد کامل: یک‌چهارم فنجان
  • سینه مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
  • گیاه رازیانه: یک عدد متوسط
  • موسیر: ۲ عدد متوسط
  • نمک و فلفل به میزان لازم

غذای فوری

طرز تهیه:

  • فر را با دمای ۲۰۰ درجه از قبل گرم کنید.
  • در یک کاسه آب پرتقال، خلال پوست پرتقال، مقداری روغن زیتون، سیر، آویشن، خردل و عسل را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  • در یک ظرف کم‌عمق، آرد بریزید و مرغ را درون آن قرار دهید و اطراف آن را به آرد آغشته کنید.
  • مرغ را بعد از آغشته کردن با آرد، داخل ظرف مخلوط آب پرتقال بریزید. بعد از اینکه مرغ مزه‌دار شد آن را کنار بگذارید.
  • رازیانه و موسیر را خرد کنید و در سینی فر بریزید.
  • روی آن روغن زیتون بریزید.
  • مرغ را روی آن قرار دهید.
  • باقی‌مانده‌ مواد مارینه را هم روی مرغ بریزید. مرغ را در فر برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا جایی که کاملا نرم شود. می‌توانید با دماسنج مخصوص گوشت، دمای داخل آن را اندازه بگیرید. این دما باید ۷۵ درجه باشد.
  • بعد از آماده شدن این غذای سریع با مرغ، آن را با دورچین موردعلاقه‌ خود تزیین کنید. مثلا می‌توانید سیب‌زمینی و سالاد کنار آن بگذارید.

حتما بخوانید » طرز تهیه کرانچی

اسپاگتی با تن ماهی و لیمو و ریحان

غذای سریع
غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع     

این غذای سریع در کمتر از ۲۰ دقیقه تهیه می‌شود و بسیار لذیذ و مغذی است. تن ماهی منبع خوبی از پروتئین است و ریحان تازه، این غذای سریع و خوشمزه را تکمیل می‌کند. سعی کنید اسپاگتی را از برندهایی بخرید که محصولات تهیه‌شده با آرد کامل دارند. ماهی تن سرشار از امگا ۳ و منبع خوبی از پتاسیم است.

مواد لازم:

  • اسپاگتی: ۳۵۰ گرم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • پوست لیموی رنده‌شده: به اندازه یک لیمو
  • سیر بزرگ رنده‌شده: ۳ حبه
  • پنیر پارمزان رنده‌شده: نصف فنجان
  • تن ماهی: دو قوطی ۱۸۰ گرمی
  • برگ ریحان: یک‌سوم فنجان
  •  

طرز تهیه:

  • اسپاگتی را مطابق دستور روی بسته‌بندی بپزید. در یک کاسه‌ بزرگ، اسپاگتی آبکش‌شده را با سایر مواد ترکیب کنید و نوش‌جان کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه کره

حمص سریع با مرغ

غذای سریع
غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع غذای سریع      

این غذای لذیذ سرشار از پروتئین، چربی‌های سالم و فیبر است. از تمام گروه‌های مواد غذایی در تهیه‌ آن استفاده می‌شود؛ به همین دلیل یک غذای سریع و کامل برای روزهای پرمشغله است.

مواد لازم:

  • حمص: ۲۰۰ گرم
  • آب و رنده‌ی پوست لیمو: به اندازه یک عدد لیموی کوچک
  • مخلوط غلات پخته مثلا برنج و کینوا: ۲۰۰ گرم
  • بیبی اسفناج: ۱۵۰ گرم
  • آووکادو: یک عدد کوچک
  • سینه‌ مرغ پخته: یک عدد کامل
  • پیاز قرمز: نصف
  • بادام بوداده: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • دو قاشق غذاخوری از حمص را با نصف آبلیمو مخلوط کنید.
  • رنده پوست لیمو و مقدار کافی آب آن را هم به آن اضافه کنید تا بافتی شبیه سس پیدا کند.
  • آن را روی غلات بریزید و بیبی‌اسفناج‌های خردشده را هم روی سس بریزید.
  • آووکادو را خرد کنید و روی مواد بگذارید و بقیه‌ آبلیمو را روی آن بریزید.
  • مرغ، پیاز و حمص باقی‌مانده را هم روی بقیه‌ی مواد بریزید.
  • قبل از مصرف، تمام مواد را باهم مخلوط کنید.

حتما بخوانید » طرز تهیه قهوه‌ی عربی

شما چه غذاهای سریعی می‌شناسید که در عین سریع بودن، پرخاصیت و سالم باشند؟ در قسمت نظرات، تجربه‌های خود را با سایر کاربران مجله اینترنتی ماهتوتا در میان بگذارید.


در ادامه بخوانید » طرز تهیه مافین

حتما بخوانید » طرز تهیه پیراشکی
حتما بخوانید » طرز تهیه پاستا
حتما بخوانید » طرز تهیه پکوره هندی
حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا
حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته
حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا
۰ نظر
Mahdiyar 27

طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خانگی آسان و خوشمزه با مغزیجات 2022

طرز تهیه باقلوا هندی چیست؟ طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی خانگی ساده و خوشمزه با مغزیجات به چه صورت میباشد ؟ بهترین طرز پخت باقلوا هندی چیست؟ ترفندهای تهیه باقلوا هندی خوشمزه چیست؟ مراحل تهیه باقلوا هندی خانگی ساده و خوشمزه با مغزیجات خوشمزه چیست؟ مواد لازم باقلوا هندی چه موادی هستند؟

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه مجله اینترنتی ماهتوتا باشید.

باقلوا هندی یکی از باقلواهای بسیار خوشمزه با اصالت هندی می باشد که مشابه کیک باقلوا خودمان است با این تفاوت که با پودر نارگیل و انواع مغزها تهیه می شود. باقلوا هندی به دلیل داشتن مغزها برای بدن بسیار مفید و مقوی می باشد. این باقلوا برای ماه رمضان و یا به عنوان دسر برای دورهمی مناسب است. امروز در مجله اینترنتی ماهتوتا باقلوا هندی نارگیلی خانگی با مغزیجات را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه باقلوا هندی ساده با نارگیل

باقلوا هندی
باقلوا هندی
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • پودر نارگیل چرب شده ۱ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • پودر هل ۱ ق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • کره ۵۵ گرم
  • مغز دلخواه گردو، بادام، پسته برای تزئین به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه شربت

  • شکر ۲ پیمانه
  • آب ۱.۵ پیمانه
  • گلاب ۲ ق غذا خوری
  • جوهر لیمو ۱ ق چای خوری

طرز تهیه باقلوا هندی نارگیلی

باقلوا هندی
باقلوا هندی

حتما بخوانید » طرز تهیه پیده

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا تمام مواد باقلوا را در محیط گذاشته تا هم دمای محیط شده و کره نرم شود. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود. پودر نارگیل را آسیاب کنید تا ریز شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه ترافل

مرحله دوم: تهیه شربت

آب و شکر را بدون هم زدن داخل قابلمه ریخته و بدون هم زدن اجازه دهید تا شکر حل شود سپس بعد از جوش آمدن اجازه دهید تا شربت به قوام برسد سپس جوهر لیمو و در ادامه گلاب را نیز اضافه کرده و زمانی که به غلظت رسید از روی حرارت بردارید تا شربت خنک شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه بستنی

مرحله سوم: هم زدن تخم مرغ

تخم مرغ را به همراه شکر با همزن برقی با دور تند به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کشدار و سبک شود در ادامه پودر هل و روغن مایع و کره نرم شده را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه باتر چیکن

مرحله چهارم: تهیه مایه باقلوا هندی

همزن را خاموش کنید و باقی مراحل را با لیسک انجام دهید در ادامه پودر نارگیل را ریخته و دورانی هم بزنید تا مخلوط شوند سپس مخلوط آرد را نیز افزوده و هم بزنید تا مواد باقلوا یکدست شوند.

حتما بخوانید » طرز تهیه شکلات

مرحله پنجم: تهیه باقلوا هندی

یک قالب گرد یا مستطیل را انتخاب کنید و کف قالب را چرب کنید سپس مایه باقلوا هندی را داخل قالب ریخته و ۳ بار به سطح بکوبید تا هوای اضافی آن خارج شود.

حتما بخوانید » طرز تهیه واویشکا

مرحله ششم: پخت باقلوا هندی نارگیلی ساده

قالب را در فر گرم شده قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه و زمان را حدود ۳۰ دقیقه تنظیم کنید بعد از اتمام پخت با خلال دندان باقلوا را چک کنید و اگر فر شما کانوکشن نداشت می توانید روی فر را روشن کنید تا سطح باقلوا نیز طلایی شود سپس همان طور که باقلوا داغ است روی آن شربت خنک ریخته و اجازه دهید تا شربت جذب باقلوا شود و یا می توانید شربت نریخته و با مغز دلخواه تزئین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه باقلوا هندی نارگیلی

باقلوا هندی
باقلوا هندی

حتما بخوانید » طرز تهیه مافین

  1. اگر شربت داغ بود باید برعکس عمل کنید یعنی اجازه دهید تا کیک خنک شود سپس شربت را بریزید.
  2. بعد از اینکه شربت را ریختید اجازه دهید تا ۲ ساعت بماند سپس برش بزنید.
  3. اگر قصد دارید باقلوا هندی را چندین روز نگهدارید برای شکرک نزدن حتما از جوهر لیمو استفاده کنید.
  4. شربت باقلوا هندی نباید خیلی شل و نه خیلی آبکی باشد که باقلوا را خمیر کند.
  5. شما می توانید به جای استفاده از پودر نارگیل از پودر مغزها دیگر استفاده کنید.
  6. میزان شکر شربت را می توانید کمتر بریزید.
  7. می توانید کره را حذف کنید و فقط از روغن مایع استفاده کنید ولی طعم و مزه کره محسوس است.
  8. برای فر برقی یا توستر ۲۰ درجه دما را کمتر انتخاب کنید.

حتما بخوانید » غذای سریع

حتما بخوانید » طرز تهیه ناچو

حتما بخوانید » طرز تهیه دسر

حتما بخوانید »طرز تهیه گولاش

حتما بخوانید » طرز تهیه کروسان

حتما بخوانید » طرز تهیه گلت

حتما بخوانید » طرز تهیه الویه

 

 
 
۰ نظر
Mahdiyar 27