هیچ چیز مثل یک عصرانه‌ی خوشمزه، نمی‌تواند روز‌های کوتاه و سرد پاییزی را هیجان انگیز و لذت‌بخش کند. یک عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه در کنار یک فنجان چای داغ، در هوای نیمه‌تاریک عصر روز پاییزی می‌تواند گرمای انرژی بخشی را به رگ‌هایتان تزریق کند.

اگر به دنبال‌ ایده‌های جدید برای درست کردن عصرانه هستید، ما در این مطلب از دیجی‌کالا مگ عصرانه‌هایی را به شما آموزش خواهیم داد که با یک بار امتحان کردن آن‌ها، طرفدار همیشگی‌شان خواهید شد. این عصرانه‌های مهیج را تهیه کنید و از خوردن آن‌ها در کنار خانواده‌‌ی عزیزتان لذت ببرید.

۱. نان کدو حلوایی

نان کدو حلوایی عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه

با تهیه‌ی نان کدو حلوایی نه تنها فرصت امتحان کردن یک نان خوشمزه را پیدا می‌کنید، بلکه از مواد مغذی موجود در کدو حلوایی هم برخوردار می‌شوید‌.

مواد لازم برای تهیه‌ی نان کدو حلوایی

  • پوره‌ی کدو حلوایی: دو فنجان
  • شکر دانه ریز: دو فنجان
  • روغن: نصف فنجان
  • تخم مرغ بزرگ: سه عدد
  • ادویه‌ی پای کدو حلوایی: یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: سه چهارم قاشق چای‌خوری
  • آرد گندم: دو و یک چهارم فنجان
  • دانه‌ی کدو حلوایی رست‌ شده: یک چهارم فنجان
  • نمک: نصف قاشق چای‌‌خوری

طرز تهیه‌ی نان کدو حلوایی

۱.
برای تهیه‌ی نان کدو حلوایی به عنوان یک عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه، ابتدا باید فر را روی ۱۷۶ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. قالب لوف را با کمی کره یا روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۲.
برای تهیه‌ی پوره‌ی کدو حلوایی به نصف کدو حلوایی نیاز دارید. تخمه‌های کدو حلوایی را با قاشق در بیاورید و پوست کدو حلوایی را بگیرید. کدو حلوایی را در یک قابلمه بریزید و آن را با مقداری آب و شکر، آب‌پز کنید. زمانی که تقریبا سه قاشق غذاخوری آب کف قابلمه باقی ماند، حرارت را خاموش کنید.

مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را در مخلوط‌کن مخلوط کنید و اگر شیرینی‌اش کم بود، کمی شکر به آن اضافه کنید.

۳.
در یک کاسه‌ی بزرگ شکر دانه ریز، پوره‌ی کدو حلوایی، روغن کانولا و تخم مرغ‌ها را مخلوط کنید. با همزن دستی مواد را بزنید تا نرم و یک‌دست شوند. ادویه‌ی پای کدو حلوایی، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب بزنید تا یک‌دست شوند.

۴.
آرد را اضافه کنید و خوب بزنید تا مواد به‌خوبی با هم ترکیب شوند. خمیر به دست آمده را در قالب لوف بریزید و آن را با یک کفگیر پلاستیکی کوچک یا یک قاشق صاف کنید.

۵.
برای رست کردن دانه‌های کدو حلوایی، دانه‌ها را به همراه مواد چسبناک‌شان در ظرف حاوی آب بریزید. در این روش دانه‌ها روی آب می‌آیند. دانه‌ها را آبکش کنید و سپس با حوله‌ی کاغذی خشک کنید‌.

دانه‌ها را روی سینی فر پخش کنید و یک دوم قاشق چای‌خوری روغن زیتون روی آن‌ها بریزید. با دست دانه‌ها را زیر و رو کنید تا روغن به خورد آن‌ها برود. روی دانه‌ها کمی نمک دریایی بریزید. فر را روی ۱۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد بگذارید و دانه‌ها را در طبقه‌ی وسط فر، که از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده، قرار دهید تا رست شوند.

۶.
پس از ۱۵ دقیقه، سینی را از فر خارج کنید. دانه‌ها را هم بزنید و دوباره سینی را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

رست کردن دانه‌های کدو حلوایی را بهتر است قبل از اینکه نان را درست کنید، انجام دهید‌. دانه‌های رست شده‌ی کدو حلوایی را روی خمیر بپاشید و به آرامی و با کفگیر فشار دهید تا به خمیر بچسبند.

۷.
قالب حاوی نان کدو حلوایی را به مدت ۶۵ تا ۷۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس درب‌ فر را باز کنید و یک خلال دندان در مرکز نان کدو حلوایی فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بود، یعنی نان پخته است. اگر نان به خلال دندان چسبید، باید بگذارید بیشتر در فر بماند.

در نهایت قالب را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. نوش جان.

۲.باسلر لکرلی، بیسکوییت سوییسی خوشمزه

باسلر لکرلی عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه

باسلر لکرلی یک نوع شیرینی بسیار خوش‌ طعم سوییسی است که می‌توانید آن را به عنوان یک عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه میل کنید. تهیه‌ی این عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه زمان‌بر است، اما مطمئن باشید با چشیدن طعم بی‌نظیر آن، خستگی از تن‌تان بیرون خواهد رفت.

باسلر لکرلی را می‌توانید به مدت دو ماه در یخچال نگه ‌دارید. به شرط اینکه آن را به همراه نصف سیب در یک ظرف درب‌ بسته قرار دهید و هر هفته، نصف سیب قبلی را با نصف سیب جدید جایگزین کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی باسلر لکرلی

  • عسل: سه ‌چهارم فنجان
  • شکر: یک ‌سوم فنجان
  • نمک: یک ‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • آرد گندم: دو فنجان
  • بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • تخم‌ مرغ بزرگ: یک عدد
  • بادام: دو سوم فنجان
  • پوست شیرین ‌شده‌ی پرتقال: نصف فنجان
  • پوست شیرین ‌شده‌ی ترنج: یک ‌چهارم فنجان
  • پوست رنده ‌شده‌ی پرتقال: یک قاشق غذاخوری
  • پوست رنده‌ شده‌ی لیموترش: یک و نیم قاشق چا‌ی‌خوری
  • پودر دارچین: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: یک‌ هشتم قاشق چای‌خوری
  • جوزهندی رنده ‌شده: یک هشتم قاشق چای‌خوری
  • شکر قنادی: یک چهارم فنجان

طرز تهیه‌ی باسلر لکرلی

۱.
در یک ماهیتابه‌ی کوچک، عسل را با شکر و نمک مخلوط کنید. ماهیتابه را به مدت سه دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا عسل و شکر ذوب شوند و به جوش آیند.

یک کاسه‌ی نسوز بزرگ بردارید و مخلوط عسل را به آن منتقل کنید. کاسه را کنار بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه خنک شود.

۲.
فر را روی ۱۷۶ درجه‌ی سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. روی سینی فر هم کاغذ پوستی بگذارید.

۳.
برای شیرین کردن پوست پرتقال یا ترنج، پوست آن‌ها را خلالی خرد کنید. سپس دو قابلمه‌ی کوچک را آب کنید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید آب به جوش آید. سپس پوست پرتقال و ترنج را در قابلمه‌های جداگانه بریزید.

اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بمانند، سپس آن‌ها را آبکش کنید. این مراحل را سه بار تکرار کنید. خلال‌ها باید هر بار ۱۵ دقیقه در آب جوش بمانند تا بپزند و تلخی‌شان از بین برود.

سپس در یک ماهیتابه، دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید و خلال‌‌های پرتقال را کمی تفت دهید. در نهایت، با توجه به ذائقه‌تان به آن شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. این مرحله را برای خلال‌های ترنج هم انجام دهید‌. پوست شیرین‌شده‌ی پرتقال و ترنج را کنار بگذارید.

۴.
در یک کاسه‌ی کوچک، آرد گندم را به همراه بکینگ پودر الک کنید و کنار بگذارید. تخم‌ مرغ را کمی بزنید. آن را به مخلوط عسل اضافه کنید و با یک کفگیر محکم یا قاشق چوبی بزنید‌.

بادام‌ها را در آب جوش بریزید و زمانی که پوست آن‌ها نرم شد، پوست‌شان را بگیرید. پوست لیموترش و پرتقال را رنده کنید.

سپس بادام، پوست شیرین‌شده‌ی ترنج و پرتقال، پوست رنده ‌شده‌ی لیموترش و پرتقال، پودر دارچین، پودر سیر و جوز هندی رنده ‌شده را اضافه کنید و هم بزنید. سپس کل مواد را به آرد الک ‌شده اضافه کنید.

۵.
خمیر به دست ‌آمده را درون سینی فر بریزید. به دستان‌تان آرد بزنید و خمیر را در سینی کاملا فشار دهید. سپس سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از ۱۰ دقیقه‌ی اول درب فر را باز کنید و با دستکش، سینی فر را بچرخانید تا کل بیسکوییت طلایی و پف‌دار شود.

۶.
همان‌طور که بیسکوییت در حال آماده شدن است، یک ماهیتابه‌ی کوچک روی حرارت بگذارید و در آن شکر قنادی را با دو قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و اجازه دهید روی حرارت نسبتا زیاد به جوش آید. اجازه دهید به مدت پنج دقیقه یا تا زمانی که شروع به غلیظ شدن کند، بجوشد. سپس زیر شربت را خاموش کنید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.

۷.
به محض اینکه شیرینی باسلر لکرلی آماده شد، با قلمو شربت را روی سطح شیرینی بمالید. سپس بیسکوییت‌ را از سینی فر بیرون بیاورید و آن را با چاقو به شکل مستطیل‌های کوچک درآورید. بیسکوییت را به ظرف سرو منتقل کنید و اجازه دهید خنک شود.

۳.نان موزی، یک عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه

نان موزی عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه

نان موزی طرفداران زیادی دارد. ترکیب موز و چیپس شکلات، نان موزی را تبدیل به یک نان هیجان ‌انگیز و لذید می‌کند. خوردن این عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه به همراه چای بسیار لذت‌بخش است.

مواد لازم برای تهیه‌ی نان موزی

  • آرد گندم: دو فنجان
  • جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • کره‌ی بدون نمک: نصف فنجان
  • شکر: یک فنجان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زرده‌ی تخم مرغ: یک عدد
  • خامه‌ی ترش: یک چهارم فنجان
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • موز: سه عدد
  • چیپس شکلات: نصف فنجان
  • گردو: نصف فنجان

طرز تهیه‌ی نان موزی

۱.
فر را روی ۱۷۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. داخل قالب لوف، کاغذ پوستی بگذارید و آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید.

۲.
در یک کاسه‌ی بزرگ، آرد گندم، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید و هم بزنید.

۳.
در یک کاسه‌ی بزرگ دیگر، کره‌ی ذوب شده‌، شکر دانه ریز، تخم مرغ و زرده‌ی تخم مرغ، خامه‌ی ترش و عصاره‌ی وانیل را مخلوط کنید. موز‌های رسیده و له‌ شده را به آن اضافه کنید و تا زمانی که یک‌دست شوند، هم بزنید. در پایان، دو کاسه را با هم یکی کنید و به خوبی هم بزنید.

۴.
چیپس شکلات نیمه شیرین و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را داخل قالب لوف بریزید.

۵.
قالب را به مدت ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از ۶۰ دقیقه، برای اطمینان از پخت کامل نان، یک خلال دندان را در مرکز نان فرو کنید و سپس خارج کنید. اگر خلال دندان تمیز بود یعنی نان شما آماده است.

قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود. سپس نان موزی را از قالب خارج و در ظرف مناسب سرو کنید.

۴.کانولی صدفی، یک شیرینی ایتالیایی خوشمزه

کانولی عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه

 

شیرینی کانولی یک نوع شیرینی ایتالیایی ترد و لذیذ است که در وسط آن ماده‌ای نرم و خامه‌ای قرار گرفته است.

این عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه و جذاب را بدون فر هم می‌توانید تهیه کنید. وسایلی که برای درست کردن این شیرینی نیاز دارید شامل غذاساز، وردنه و میله‌ی فرم دهنده‌ی کانولی می‌شود.

مواد لازم برای تهیه‌ی شیرینی کانولی صدفی

  • آرد گندم: ۲۵۰ گرم
  • شکر سفید: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق غذاخوری
  • کره: سه قاشق غذاخوری
  • آب انگور: یک سوم پیمان
  • تخم مرغ: یک عدد
  • روغن: هشت پیمانه

مواد لازم برای تهیه‌ی مواد میانی شیرینی کانولی صدفی

  • پنیر ریکوتا: ۹۰۰ گرم
  • شکر: ۱۸۰ گرم
  • شکلات چیپسی: سه چهارم پیمانه
  • پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • پسته‌‌ی خام: به مقدار دلخواه

طرز تهیه‌ی مواد میانی شیرینی کانولی صدفی

۱.
آب پنیر ریکوتا را بگیرید. اگر آب پنیر را نگیرید، هنگام اضافه کردن شکر، مثل سوپ شل می‌شود.

برای گرفتن آب پنیر، یک آبکش فلزی داخل یک کاسه بگذارید و داخل آبکش پارچه‌ی تنظیف قرار دهید. سپس پنیر را داخل آبکش بریزید. یک لایه از پارچه را روی پنیر بگذارید و یک وسیله‌ی سنگین، مانند ظرف ترشی، روی پنیر بگذارید. اجازه دهید به مدت ۸ ساعت در این حالت بماند.

۲.
پنیر آب‌گیری‌ شده را به همراه شکر پودر شده، چیپس شکلاتی و پودر دارچین در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. کاسه را کنار بگذارید.

طرز تهیه‌ی لایه‌ی صدفی شیرینی کانولی

۱.
آرد گندم، شکر سفید و نمک را داخل غذاساز بریزید و آن را با دکمه‌ی پالس (pulse) بزنید. کره را به صورت مکعب‌های کوچک برش دهید و داخل غذاساز بریزید و دوباره دکمه‌ی پالس را بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که تکه‌های کره قابل دیدن نباشند.

۲.
آب انگور و تخم مرغ را اضافه کنید. دوباره مواد را با غذاساز مخلوط کنید. علاوه بر میزان ذکر شده، یک قاشق غذاخوری دیگر آب انگور به خمیر اضافه کنید تا کمی به هم بچسبد و نرم شود.

۳.
خمیر به دست آمده را به شکل یک توپ در بیاورید و داخل یک کاسه‌ی چرب بگذارید. روی کاسه را با پارچه یا پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۱۲۰ دقیقه استراحت کند.

۴.
داخل یک ماهیتابه‌ی یا قابلمه‌ی بزرگ و گود، روغن را به ارتفاع سه سانتی‌متر بریزید و داغ کنید. نصف خمیر را از کاسه در بیاورید و روی نصف دیگر را بپوشانید تا خشک نشود. روی یک سطح صاف، مانند سینی، کمی آرد بپاشید و خمیر را خیلی نازک پهن کنید.

۵.
با استفاده از یک چاقو‌ی تیز، خمیر را دایره‌ای برش دهید. میله‌های کانولی را با کمی کره چرب کنید. خمیر‌ها را دور میله‌های فرم دهنده‌ی کانولی بپیچید.

۶.
با استفاده از انبر فلزی، با دقت خمیر را داخل روغن داغ بگذارید و حدود یک تا دو دقیقه، یا تا زمانی که خمیر ترد و رنگ آن طلایی تیره شود، سرخ کنید.

مواظب باشید دمای روغن به حدی نباشد که باعث سوختن کانولی‌ها شود.‌

۷.
با استفاده از انبر، کانولی‌های سرخ ‌شده را از روغن بیرون بیاورید. آن‌ها را روی حوله‌ی کاغذی بگذارید تا روغن‌شان کامل گرفته شود.

با استفاده از انبر فلزی یا حوله‌ی کاغذی‌ تا شده، میله‌ی فرم دهنده‌ی کانولی را نگه دارید و دور خمیر سرخ شده یک حوله‌ی کاغذی بپیچید و با دقت آن را از روی میله بردارید. بگذارید میله‌ها خنک شوند، سپس این مراحل را برای کل خمیر تکرار کنید.

۸.
خمیر صدفی را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس داخل آن را با مواد میانی کانولی پر کرده و با پسته‌ی خام خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید یا روی آن پودر شکر پباشید‌. نوش جان.‌

چند نکته برای تهیه‌ی شیرینی کانولی صدفی

  • میله‌ی فرم دهنده‌ی کانولی را می‌توانید به اسم قالب شیرینی ساق عروس از قنادی‌ها تهیه کنید.
  • می‌توانید خمیرهای خشک کانولی را در ظرف درب بسته بگذارید و به مدت یک هفته در یخچال نگه دارید. مواد میانی را هم می‌توانید تقریبا پنج روز در ظرف جداگانه در یخچال نگه دارید.
  • بهترین زمان برای سرو کردن این عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه یک ساعت بعد از آماده شدن آن است.

۵.دونات سرکه‌ی سیب مخصوص

دونات سرکه سیب عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه

دونات سرکه‌ی سیب بسیار خوشمزه بوده و تهیه‌ی آن آسان است و خمیر آن به ورز دادن نیاز ندارد. این دونات مهیج، یک عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه برای روزهای سرد این فصل است.

توجه داشته باشید که سرکه‌ی سیب، ماده اولیه‌ی کلیدی این دونات است و بهتر است آن را با آب سیب جایگزین نکنید. اما اگر سرکه‌ی سیب نداشتید، می‌توانید از آب سیب تصفیه نشده استفاده کنید. خمیر دونات سرکه‌ی‌ سیب باید آبدار باشد تا دونات‌ها خشک و سفت نشوند. اضافه کردن سس سیب، دونات‌ها را آبدار می‌کند.

با مواد اولیه‌ی این دستور پخت می‌توانید ۱۲ تا ۱۶ عدد دونات سرکه‌ی سیب درست کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی دونات سرکه‌ی سیب

  • سرکه‌ی‌ سیب: دو و نیم فنجان
  • کره‌ی بدون نمک: شش قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: کمی بیشتر از سه و نیم فنجان
  • پودر دارچین: سه قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: دو تا چهار قاشق چای‌خوری
  • نمک کوشر: یک قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری
  • شکر قهوه‌ای: نصف فنجان
  • سس سیب شیرین نشده: نصف فنجان
  • باترمیلک سرد یا کفیر: یک سوم فنجان
  • تخم مرغ بزرگ: دو عدد
  • شکر دانه ریز: یک فنجان
  • روغن: دو فنجان

طرز تهیه‌ی دونات سرکه‌ی سیب

۱.
سرکه‌ی سیب را داخل یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید. اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه به جوش آید تا میزان آن به یک سوم فنجان کاهش یابد و شربت مانند شود. اگر میزان آن خیلی کم شد، به آن آب اضافه کنید تا میزان آن به یک سوم فنجان برسد.

۲.
مواد خشک یعنی آرد گندم، یک و نیم قاشق چای‌خوری از پودر دارچین، بکینگ پودر، نمک کوشر، جوش شیرین و پودر جوز هندی را در یک کاسه‌ی بزرگ هم بزنید تا یک‌دست شوند.

۳.
زمانی که سرکه آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. آن را داخل یک کاسه‌ی کوچک بریزید و کره را اضافه کنید و تا زمانی که ذوب و یک‌دست شود، هم بزنید. شکر قهوه‌ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید‌.

۴.
سس سیب، باترمیلک سرد یا کفیر و تخم مرغ را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا نرم شوند. مخلوط سرکه را با مخلوط آرد یکی کنید و با یک کفگیر پلاستیکی هم بزنید تا یک خمیر چسبناک به دست آید. حواس‌تان باشد که بیش از حد هم نزنید.

۵.
روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت یا طی شب در یخچال قرار دهید. در همین زمان، دو و نیم قاشق چای‌خوریِ باقیمانده از پودر دارچین و یک فنجان شکر دانه ریز را در یک کاسه‌ی کم عمق یا بشقاب پای بریزید و هم بزنید تا یک‌دست شوند. سپس آن را کنار بگذارید.

۶.
به اندازه‌ی ۱۰۰ گرم از خمیر را بردارید. با درب نوشابه وسط دونات را سوراخ کنید. این کار را تا زمانی که خمیر تمام شود تکرار کنید. اجازه دهید خمیر به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند.

۷.
درون یک قابلمه‌ی بزرگ روغن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود. توجه داشته باشید که هنگام سرخ کردن، زیر حرارت باید خیلی کم باشد، وگرنه روی دونات سریع می‌سوزد، در حالی که داخل آن هنوز خام است.

هر دونات را که سرخ کردید، دو طرف آن را در بشقاب پای، که حاوی شکر و پودر دارچین است، قرار دهید. عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

منابع: the kitchn, a bakers housecooking classy