نتایج یک بررسی علمی نشان می‌دهد آنتی‌بادی کرونا در مردان زودتر از زنان از بین می‌رود، ولی این بدان معنا نیست که مردان در صورت بهبودی باید بیشتر مراقب خود باشند.
 

نتایج یک بررسی علمی نشان می‌دهد آنتی‌بادی کرونا در مردان زودتر از زنان از بین می‌رود ولی این بدان معنا نیست که مردان در صورت بهبودی باید بیشتر مراقب خود باشند.

سیستم ایمنی بدن انسان بعد از ابتلاء به کرونا آنتی‌بادی آن را تولید می‌کند که باعث می‌شود افراد تا مدتی در برابر این بیماری مصونیت داشته باشند. آنتی‌بادی‌ها پروتئین‌های خاصی را که در سطح ویروس کرونا وجود دارد، شناسایی می‌کنند و سپس آنها را خنثی و پاکسازی می‌کنند.

مطالعاتی که در فرانسه بر روی آنتی‌بادی‌های ویروس کرونا انجام شده نشان می‌دهد، آنتی بادی‌هایی که پروتئین‌های سطح خاردار این ویروس را شناسایی می‌کنند، در مردان نسبت به زنان با سرعت بیشتری کاهش می‌یابد. اما آنتی‌بادی که پروتئین نوکلئوکپسید را در این ویروس شناسایی می‌کند در مردان و زنان به یک سرعت کاهش می‌یابد.

باید توجه داشت که این تفاوت در روند کاهش سطح آنتی‌بادی زنان و مردان موجب نمی‌شود که مقاومت بدن مردان در برابر کرونا کمتر باشد. بررسی‌ها حاکیست روند کاهش سریع‌تر آنتی‌بادی کرونا در بدن مردان بدان علت رخ می‌دهد که مقدار آنتی‌بادی تولید شده در بدن آنها از همان ابتدا بیشتر از زنان است.