شرایط عمومی مهاجرت به آلمان در سال 2021 چیست ؟ وضعیت کار و نرخ بیکاری در آلمان در سال 2021 به چه صورت است ؟ شرایط تحصیل رایگان در آلمان چیست؟ قوانین و شرایط اخذ ویزای کار آلمان 2021 چیست ؟ شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان چیست ؟ اقامت آلمان از طریق کار به همراه خانواده به چه صورت انجام میشود ؟ شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و مدارک مورد نیاز ویزای کار آلمان چیست ؟ لیست مشاغل مورد نیاز آلمان چیست ؟ شرایط اخذ ویزای کار آلمان و نحوه کاریابی در آلمان 2021 به چه صورت است ؟ شرایط اخذ ویزای کار آلمان و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در آلمان چیست ؟ بهترین دانشگاه های آلمان برای تحصیل کدام آلمان ها هستند ؟ شرایط تحصیل در آلمان چیست ؟ مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع مدارس به چه صورت انجام میشود ؟ تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی  چیست ؟ تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی چیست؟ شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع کارشناسی ارشد چیست ؟ شرایط تحصیل در آلمان در مقطع دکتری 2021 چیست؟ شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان به همراه بورسیه تحصیلی چیست ؟ شرایط مهاجرت تحصیلی به آلمان و هزینه های تحصیل و زندگی در آلمان 2021 به چه صورت است ؟ مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آلمان شامل چه مدارکی میشود ؟


در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید.


شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و نحوه مهاجرت به آلمان + شرایط تحصیل در آلمان در این مقاله از مجله اینترنتی ماهتوتا مورد بررسی قرار گرفته است. در سال های اخیر آلمان که یکی از صنعتی ترین کشور های جهان بوده است، به دلیل کمبود نیروی کار ماهر اقدام به جذب نیروی کار خارجی کرده است. خصوصاً در سال 2021 این نیاز بیشتر شده است، از این رو قوانین ویزای کار آلمان 2021 آسان تر شده است. شرایط مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای کار و ویزای جستجوی کار برای ایرانیان فراهم است و از طریق کار در آلمان امکان درخواست اقامت دائم وجود دارد. برای یافتن پاسخ سوالات خود و سایر نکات پیرامون اخذ ویزای کار آلمان + مهاجرت تحصیلی به آلمان با ادامه مقاله همراه شوید.


در بخش دیدگاه ها نیز می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.

شرایط عمومی اقامت کاری آلمان

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان در این مقاله برای شما عزیزان مورد بحث و بررسی قرار گرفته اما یکی از مواردی که متقاضیان باید قبل از هرگونه اقدام به آن توجه داشته باشند شرایط عمومی کشور مقصد می باشد. آلمان از دسته کشور های اروپای مرکزی می باشد و با کشور های اتریش، دانمارک، سوئیس، بلژیک، هلند، لهستان، فرانسه و چک هم مرز می باشد. آلمان یکی از کشور های پر جمعیت اروپا بوده و حدودا 81 میلیون نفر جمعیت در این کشور مشغول به زندگی می باشند. زبان رسمی مردم این کشور، آلمانی می باشد اما زبان انگلیسی نیز در این کشور رواج دارد. متقاضیانی که جهت کار وارد این کشور می شوند باید توجه داشته باشند که برای ورود به بازار کاری این کشور نیاز به دانستن زبان آلمانی دارند. واحد پول کشور آلمان یورو می باشد. ویزای کار تنها روش اخذ اقامت آلمان نمی باشد، از دیگر راه های مهاجرت به آلمان، سرمایه گذاری یا تحصیل در آلمان می باشد که در این نوشتار به آن ها خواهیم پرداخت.


 شرایط مهاجرت کار آلمان


نمایشگر ویدیو
 
 
 
00:00
 
04:04
 
 
 
 

بررسی وضعیت کار و نرخ بیکاری در آلمان

 

 سالانه متقاضیان زیادی اقدام به مهاجرت از طریق کار می کنند. یکی از موضوعات مهمی که این افراد باید در نظر بگیرند بررسی نرخ بیکاری کشور مقصد است؛ این موضوع می تواند در امر کاریابی شما تاثیر مستقیم بگذارد. توجه داشته باشید مرکز آمار آلمان از سال 1960 احداث شده است و تا سال 2019 تمامی اطلاعات خود در سال های گذشته را در اختیار همگان قرار داده است. بیشترین نرخ بیکاری در این کشور حدودا 14 در صد بوده است که مربوط به سال 1998 می باشد. در سال 2019 نرخ بیکاری این کشور حدودا 4 درصد بوده و این یکی از دلایل جذب نیروی کاری این کشور می باشد.


مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان
 

قوانین و شرایط اخذ ویزای کار آلمان 2021

 

در سال 2021 با توجه به نیاز کشور آلمان به نیروی کار حرفه ای، قوانین اخذ ویزای کار این کشور ساده تر شده است. در حالی که شما پیش از این سال 2021 باید دارای حداقل مدرک لیسانس بودید، در قوانین جدید با مدرک کاردانی و یا 2 سال آموزش فنی حرفه ای نیز می توانید ویزای جستجوی کار این کشور را دریافت کنید. علاقه مندان  می توانند ویزای جست و جوی کار آلمان (Job seeker) را در صورت دشتن شرایط لازم درخواست نمایند تا وارد این کشور شده و به کاریابی بپردازند. در روش دوم شما می توانستید با گرفتن دعوت نامه کاری (Job offer) به اداره مهاجرت و سفارت این کشور درخواست ویزای کاری این کشور را داشته باشید. قبلا مشاغل به مدت 6 ماه در آلمان و اتحادیه اروپا آگهی می شد و اگر شخص مناسبی یافت نمی شد، شما می توانستید برای آن شغل پیشنهاد کار بگیرید. راه سوم دیگری نیز برای کار در آلمان وجود دارد که در زیر شرح داده شده است.


حتما بخوانید » مهاجرت به نوا اسکوشا کانادا هزینه زندگی اجاره خانه و…


شرایط ویزای کار آلمان از طریق پیشنهاد کار (جاب آفر – Job Offer)

در صورتی که بتوانید در مشاغل مورد نیاز آلمان، یک پیشنهاد کاری از کارفرمایی در این کشور دریافت کنید، امکان اخذ ویزای کار آلمان برای شما وجود دارد. پس از گرفتن جاب آفر می توانید به همراه مدارک مورد نیاز، با مراجعه به سفارت آلمان برای دریافت ویزا درخواست دهید. در قوانین جدید از سال 2021، شهروندان اتحادیه اروپا و آلمان نسبت به شما اولویت ندارند و نیازی به آگهی دادن برای شغل مورد نظر نیست. البته در صورتی که بالای 45 سال سن دارید باید حتما در شغلی استخدام شوید که حداقل 3،685 یورو در ماه برای شما در آمد دارد. از عوامل مهمی که برای یافتن کارفرما می تواند به شما کمک کند می توان به مدرک تحصیلی، تخصص بالا در حرفه، سابقه کار و تسلط به زبان آلمانی یا انگلیسی اشاره کرد.

 

 
 

شرایط اخذ ویزای جستجوی کار آلمان (جاب سیکر – Job Seeker)

ویزای جستجوی کار آلمان به متقاضیان کار در این کشور اجازه می دهد که به مدت 6 ماه در این کشور اقامت داشته باشند و به جستجوی کار بپردازند. در صورت اخذ این ویزا باید در مهلت داده شده، به کاریابی و مصاحبه با کارفرمایان بپردازید. در صورتی که موفق به یافتن شغل مناسبی در آلمان شوید می توانید اقامت کاری این کشور را دریافت کنید، در غیر این صورت باید این کشور را ترک کنید. برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان به حداقل 3 سال سابقه کار و مدرک زبان آلمانی B1 نیاز دارید. مدرک تحصیلی مورد نیاز برای این ویزا لیسانس، کاردانی یا مدرک 2 ساله تحصیلات تخصصی است. البته مدرک تحصیلی شما باید در کشور آلمان مورد تایید قرار گیرد. همچنین باید نشان دهید که توانایی پرداخت هزینه های زندگی در آلمان را در آن مهلت 6 ماهه دارید. در صورتی که سن شما بیشتر از 45 سال است باید در شغلی استخدام شوید که حداقل 3،685 یورو در ماه حقوق داشته باشد.


 
مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان

دوره آوسبیلدونگ در آلمان

آوسبیلدونگ، دوره های فنی حرفه ای در کشور آلمان است که شما را برای ورود به بازار کار در حرفه های خاص آماده می کند. این دوره ها معمولا بین 18 تا 24 ماه طول می کشند و برای ورود سریع به بازار کار آلمان مناسب هستند. برای این دوره ها شرایط سنی خاصی وجود ندارد و نباید بیش از 25 سال سن داشته باشید. با توجه به کالجی که از آن پذیرش می گیرید، مدرک زبان آلمانی B1 یا B2 را باید ارائه دهید. در وبسایت کالج ها مدرک زبان مورد نیاز و سایر مدارک ذکر می شود. در دوره های آوسبیلدونگ با توجه به نیاز بازار کار آلمان، به صورت تخصصی برای یک حرفه خاص آموزش می بینید و همین امر شانس شما را برای یافتن کار بالا می برد. علاوه بر این بسیاری از کالج به شما برای یافتن کار کمک می کنند به همین دلیل شانس خوبی برای گرفتن اقامت کاری آلمان پس از پایان دوره دارید.


 
 

اقامت آلمان از طریق کار به همراه خانواده

 

 ورود به بازار کاری این کشور برای متقاضی اصلی مهم می باشد اما ورود خانواده متقاضیان نیز امری بسیار مهم و اساسی می باشد. کشور آلمان طبق قوانین بین المللی و قوانین مهاجرتی شرایطی را فراهم کرده تا متقاضیان توانایی درخواست پیوست خانواده داشته باشند. افرادی که وارد بازار کاری این کشور می شوند می توانند بعد از دریافت کارت اقامت برای الحاق خانواده اقدام کنند. در صورتی که ویزای جستجوی کار آلمان را دریافت کنید در مهلت 6 ماهه برای کاریابی نمی توانید خانواده را با خود همراه کنید. اما پس از اخذ اقامت برای سایر اعضای خانواده نیز می توانید اقامت بگیرید. افرادی که درخواست الحاق خانواده دارند می توانند برای فرزند زیر 18 سال و همسر خود درخواست پیوست داشته باشند. افرادی که به عنوان همراه وارد این کشور می شوند می توانند به صورت رایگان تحصیل نمایند و از تمام خدمات شهروندی این کشور استفاده نمایند. اما نکته بسیار مهم این است که همسر شما توانایی درخواست ویزای کاری و اجازه کار تمام وقت در این کشور دارد.


 

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و مدارک مورد نیاز ویزای کار آلمان


 

از جمله شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان، ارائه مدارک مورد نیاز ویزا های کاری به سفارت این کشور است، که خیلی از متقاضیان به این موضوع توجه کافی نداشته و بدون هیچ پیش زمینه ای اقدام به این امر می نمایند. در برخی از موارد ارائه نامناسب برخی از مدارک و یا ارائه ناقص مدارک باعث رد درخواست شما می شود و رد درخواست می تواند اثرات بسیار نامناسبی به روی پرونده شما بگزارد. ما در ادامه به مهم ترین مدارک مورد نیاز این ویزا اشاره کرده ایم.

  • پاسپورت معتبر
     
  • مدارک تحصیلی
     
  • سابقه کاری حداقل 3 ساله
     
  • ارائه مدارک فنی و حرفه ای و دوره ها کوتاه مدت
     
  • حداقل مدرک B1 آلمانی


     
مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان
 

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و میزان حقوق در آلمان

 

 متوسط دستمزد در آلمان در سال 2017 به میزان 3،770 یورو در ماه برای نیرو های کاری تمام وقت بوده است. اشخاص خود اشتغال، نیمه وقت و افرادی که درآمد بسیار کمتری از سطح مالیات دارند، در این آمار ثبت نشده است. حداقل حقوق در کشور آلمان اصولاً کمتر از 1،500 یورو در ماه می باشد که 18،000 یورو در سال است و درآمد مردان 21 درصد بیشتر از زنان است.


شغل درآمد به یورو شغل درآمد به یورو
پزشک متخصص 7.054 خلبان 6.927
دستیار پزشکان 5.677 وکلا 5.506
مهندس مکانیک 5.201 فیزیکدان 5.361
ریاضیدان 5.163 مهندس برق 5.160
مهندس کامپیوتر 4.583 مهندس عمران 4.394
مکانیک صنعتی 4.150 معلم بزرگسالان 4.123
مترجم 4.053 آتش نشان 4.053
پرستار 2.405 کارگر 2.859
آشپز 2.980 مربی 3.180
حسابدار 3.427 متخصص تبلیغات 3.882

هزینه تحصیل و زندگی در آلمان


مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان
 

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان

 

مشاغل مورد نیاز در کشور آلمان امری مهم و تاثیر گذاری در کاریابی شما می باشد. علاقه مندان به ورود به بازار کاری در آلمان می توانند از لیست قرار داده شده جهت برسی شرایط خود با مشاغل مورد نیاز آلمان  استفاده نمایند.

شماره نیروی مورد نظر تخصص نیروی کاری
1 ساخت و ساز فلزی کارگر ماهر
2 جوش و فن آوری اتصال کارگر ماهر
3 حرفه مکاترونیک کارگر ماهر، متخصص
4 حرفه های فناوری اتوماسیون کارگر ماهر، متخصص
5 صنایع الکترونیک ساختمانی کارگر ماهر
6 حرفه مهندسی برق کارگر ماهر
7 صنایع مهندسی برق صنعتی کارگر ماهر
8 نصب و تعمیر لوله کارگر ماهر
9 حرفه مهندسی برق (بدون تخصص) متخصص
10 نظارت – مهندسی برق متخصص
11 بهداشت حرفه ایی کارگر ماهر
12 فناوری گرمایش و تهویه مطبوع متخصص
13 حرفه فناوری های تبرید کارگر ماهر، متخصص
14 کامپیوتر نرم افزار متخصص
15 برنامه نویسی متخصص
16 حرفه فنی  عملیات راه آهن متخصص
17 حرفه پرستاری تخصصی متخصص
18 حرفه جراحی تکنولوژی کارگر ماهر
19 حرفه مراقبت سالمندان کارگر ماهر، متخصص
20 حرفه شنوایی آکوستیک کارگر ماهر
21 دندانپزشک متخصص
22 کارشناسی ارشد ارتوپدی متخصص
23 تکنولوژی توانبخشی و سمعک صوتی و اپتیک متخصص
24 پزشکی متخصص
25 حرفه های بهداشت و پرستاری متخصص

لیست مشاغل مورد نیاز آلمان


مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان
 
 

شرایط اخذ ویزای کار آلمان و نحوه کاریابی در آلمان

 

مراحل دریافت ویزای کار آلمان به این ترتیب است که متقاضیان باید در ابتدا کاریابی در این کشور داشته باشند. در صورتی که شما درخواست ورود از طریق جاب آفر را دارید باید در ابتدا کاریابی را از خارج از این کشور انجام دهید اما در ویزا های جست و جوی کار شما این شانس رو دارید تا خودتان به صورت فیزیکی وارد این موسسات و شرکت ها شده و در جلسات کاریابی و جذب نیرو نیز شرکت نمایند. افرادی که درخواست ورود به بازار کاری این کشور را دارند می توانند با درخواست ویزا های جاب سیکر و یا ویزای جست و جوی کار وراد این کشور شده موسسات کاریابی رزومه شما را دریافت نموده و با توجه به آن به دنبال کار می گردند. این موسسات برای شما جلساتی را تعیین می نمایند که شما باید با کار فرما صحبت داشته و سطح علمی شما و میزان دانش زبان مورد بررسی قرار می گیرد. در صورتی که شما استخدام شده باشید این موسسات درصدی از حقوق ماه های اول و یا مبلغ نقدی را به عنوان حق الزحمه خود دریافت می نمایند.

 

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و مؤسسات کاریابی در آلمان

 

 در بخش قبلی مقاله در ارتباط با نحوه کاریابی در این کشور برای شما عزیزان توضیحاتی داده ایم. تمام افردی که شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان را دارند می توانند با کمک گرفتن از موسساتی مانند موسسات ذکر شده در زیر درخواست کاریابی دهند.

lp.experteer.de www.jobvector.de
www.stepstone.de www.monster.de/en
hemmersbach.com

موسسه های کاریابی در آلمان


شرایط اخذ ویزای کار آلمان و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در آلمان


 

متقاضیان مهاجرت کاری که شرایط اخذ ویزای کاری کشور آلمان را دارند، می توانند درخواست ویزا های کار داشته و از این طریق وارد این کشور شوند. متقاضی اصلی می تواند بعد از 4 سال کار در آلمان با ارائه مدارکی همچون اقامت قانونی در 4 سال اخیر و پرداخت مالیات درخواست اقامت دائم این کشور را داشته باشد. افرادی که با ویزا کاری در این کشور مشغول زندگی می باشند می توانند درخواست اخذ ویزای همراه برای اعضای خانواده داشته باشند که در بخش های قبلی بررسی شده است.


 

پاسخ به سوالات متداول در زمینه شرایط اخذ ویزای کار آلمان


✅ چگونه می توان از طریق کار در آلمان اقامت این کشور را به دست آورد؟

برای گرفتن اقامت کاری آلمان از سه راه می توان اقدام کرد: 1) از داخل ایران کاریابی کنید و از کارفرمایی در آلمان پیشنهاد کار دریافت کنید. 2) ویزای جستجوی کار آلمان بگیرید و در این کشور به کاریابی بپردازید و پس از استخدام اقامت کاری بگیرید. 3) در دوره های آوسبیلدونگ شرکت کنید و سپس وارد بازار کار شوید.

✅ برای مهاجرت کاری به آلمان از طریق ویزای جستجوی کار چه شرایطی باید داشت؟

برای دریافت ویزای جاب سیکر آلمان حداقل مدرک لیسانس (در برخی از موارد کاردانی یا 2 سال تحصیل فنی حرفه ای نیز قابل قبول است)، مدرک زبان آلمانی سطح B1 و حداقل 3 سال سابقه کار نیاز دارید.

✅ آیا از طریق آلمان امکان اخذ ویزای کار اروپا بدون مدرک زبان وجود دارد؟

خیر. برای اخذ ویزای کار در کشور آلمان باید مدرک زبان آلمانی B1 ارائه دهید.

✅ آیا ویزای کار المان بدون مدرک تحصیلی قابل دستیابی است؟

برای کسب ویزای جستجوی کار این کشور باید حداقل مدرک لیسانس داشته باشید. در برخی از موارد کاردانی یا 2 سال تحصیل فنی حرفه ای نیز قابل قبول است. در صورتی که بیش از 25 سال سن ندارید، برای دوره های تحصیلی آوسبیلدونگ نیز می توانید اقدام کنید.


شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و سخن پایانی

شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان و نحوه ورود به بازار کار این کشور مورد بررسی قرار گرفته است. متقاضیان می توانند از طریق کار در کشور آلمان درخواست اقامت و تابعیت این کشور را داشته باشند. این کشور به علت کمبود نیرویی که دارد قوانین ویزای کار آلمان 2021 را تسهیل کرده است. علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان از مشاوره های رایگان تلفنی مجله اینترنتی ماهتوتا استفاده نمایند و اطلاعات اساسی و مهم در این باب را اخذ نمایند. در بخش دیدگاه های مقاله نیز می توانید سوالات خود را مطرح کنید و پاسخ آن را بیابید.


مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان
 
 

شرایط تحصیل در آلمان

 

مهاجران زیادی در سال های اخیر به کشور آلمان وارد شده اند که بخش زیادی از آن ها از طریق ویزای تحصیلی و ویزای کار آلمان به این کشور مهاجرت کرده اند. رایگان بودن تحصیل در آلمان، یکی از دلایل اصلی تعداد بالای متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان، این کشور پیشرفته و صنعتی اروپایی می باشد. آلمان هفتمین کشور بزرگ اروپا می باشد و از سمت شمال با کشور دانمارک، از سمت جنوب با اتریش و سوئیس، از سمت شرق با کشورهای لهستان و جمهوری چک و هم چنین از سمت غرب با کشورهای فرانسه، بلژیک و هلند همسایه می باشد. واحد پول آلمان یورو بوده و بزرگ ترین اقتصاد ملی در اروپا را داراست. جمعیت این کشور حدود 80 میلیون نفر می باشد و 7/7% آن را مهاجرین و اتباع دیگر کشورها تشکیل می دهند.

حدودا 65 تا 70 درصد جمعیت این کشور مسیحی می باشند و 30% باقی را دیگر ادیان تشکیل می دهند. زبان رسمی مردم این کشور زبان بسیار زیبا و گوش نواز آلمانی می باشد. آلمان هفتمین کشور پر بازدید جهان است و شهر برلین، پایتخت آلمان، سومین شهر پر جمعیت اروپا می باشد. تحصیل در کشور آلمان به زبان آلمانی رایگان است و این امر سبب گردیده تا هر ساله محصلان و دانشجویان کثیری از سر تا سر جهان متقاضی مهاجرت تحصیلی به آلمان باشند.


حتما بخوانید » مهاجرت آسانترین کشورها برای مهاجرت کدام‌اند؟


برای اخذ ویزای تحصیلی در آلمان مدرک زبان آلمانی یکی از مدارک اصلی مورد نیاز می باشد. در صورتی که فردی تمایل به ادامه تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان داشته باشد می تواند با داشتن مدرک زبان انگلیسی از دانشگاه های خصوصی و غیر رایگان آلمان، در صورت دارا بودن شرایط پذیرش بگیرد. لازم به توضیح است که در حال حاضر، وقت سفارت آلمان برای ویزای تحصیلی در ایران بسیار طولانی می باشد و مدت زمان انتظار برای وقت سفارت 1 سال و یا بیشتر می باشد. در صورتی که متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان با داشتن اقامت تحصیلی از طریق دوره های زبان در یکی از کشورهای همسایه آلمان، می توانند مدت زمان انتظار وقت سفارت را برای درخواست ویزای تحصیلی به 15 روز کاهش دهند.


00:00
 
02:07
 
 
 

شرایط ویژه برای وقت سفارت آلمان

بر اساس اطلاعیه اخیر کشور آلمان، دارندگان بورسیه تحصیلی و پذیرفته شدگان در فرصت مطالعاتی، دوره دکترا و دوره فوق لیسانس با مدرک زبان در زمانی بسیار کوتاه تر نسبت به سایر متقاضیان می توانند مصاحبه سفارت را انجام دهند. زمان اعلام شده برای انجام مصاحبه در حال حاضر بین 3 تا 4 هفته می باشد.


مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع مدارس

 

برای مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع مدارس در ابتدا باید با سیستم آموزشی این کشور آشنا شد. کودکان در آلمان از سن 3 تا 6 سالگی می توانند به مهدکودک ها بروند و پس از آن، 4 سال تحصیل پایه در مقطع ابتدایی برای همه کودکان در Grundschule ها اجباری و یکسان می باشد. پس از اتمام سال چهارم ابتدایی دانش آموزان با توجه به توانایی ها و استعداد هایشان به یکی از سه نوع مختلف مدرسه زیر با سطوح علمی متفاوت می روند و ادامه تحصیل می دهند.

  •  
    Hauptschule

    دانش آموزانی که نمرات 5 تا 9 را کسب می کنند، تا سن 18 سالگی در این مدارس به ادامه تحصیل می پردازند. این مدارس مانند مدارس فنی و حرفه ای هستند و مخصوص دانش آموزانی می باشد که از نظر سطوح علمی توانایی کمتری دارند و تحصیل همزمان با دوره های کارآموزی  همراه  می باشد.

     
  •  
    Realschule

    این مدارس مناسب دانش آموزانی می باشد که نمرات 5 تا 10 را کسب می کنند و می توانند پس از اتمام تحصیل دوره های کارآموزی را سپری کنند و یا با ادامه تحصیل در مدارس دیگر به دانشگاه ورود پیدا کنند.

     
  •  
    Gymnasium

    این مدارس مخصوص افرادی است که نمرات 10 تا 13 را کسب می نمایند و قصد ادامه تحصیلات در بهترین رشته های دانشگاهی را دارند و پس از اتمام تحصیل در این مدارس باید در یک آزمون سراسری شرکت کنند و در صورت قبول شدن در آزمون به دانشگاه های عالی آلمان وارد شوند.

     

کودکان زیر 18 سال در صورتی که بخواهند در مدارس آلمان تحصیل کنند، نیاز به مدرک زبان آلمانی ندارند و در مدارس زبان آلمانی را نیز آموزش می بینند. تحصیل در آلمان در مقطع مدارس برای کودکان بالای 12 سال از نظر افسر ویزا منطقی به نظر می رسد و برای اخذ ویزا ریسک پایین تری دارد نسبت به کودکان زیر 12 سال. مهاجرت تحصیلی به آلمان در مدرسه های خصوصی نیز امکان پذیر می باشد. این مدرسه ها می توانند شبانه روزی باشند و تمامی امکانات تحصیلی و زندگی را به دانش آموزان ارائه می دهند. هزینه های این مدارس بسیار متغیر می باشد و می توان هزینه سالیانه تحصیل در مدارس خصوصی و شبانه روزی آلمان را 30 هزار یورو تخمین زد.


 

شرایط تحصیل در آلمان

شرایط تحصیل در آلمان
شرایط تحصیل در آلمان
 

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی

 

اولین قدم برای افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان و ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور را دارند، اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های آلمان می باشد. کیفیت تحصیل در آلمان بسیار بالا می باشد و همین موضوع یکی از اصلی ترین دلایلی است که تحصیل در آلمان طرفداران بسیاری دارد و حدود 35% از دانشجویان مقطع کارشناسی در آلمان را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند. برای مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع کارشناسی باید این نکته را در نظر داشت که از سال اخذ مدرک دیپلم نباید بیشتر از 4 یا 5 سال گذشته باشد. در واقع گپ تحصیلی برای اخذ پذیرش نکته ی مهمی است که متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان باید در نظر داشته باشند. برای ورود به دانشگاه های رایگان آلمان داشتن مدرک حداقل b1 آلمانی مورد نیاز است و فرد متقاضی مهاجرت تحصیلی به آلمان در صورت اخذ پذیرش می بایست پس از ورود به آلمان ابتدا سطح زبان خود را تقویت کند و مدرک b2 زبان آلمانی را اخذ نماید و پس از آن می تواند وارد دانشگاه شود.


تحصیل رایگان در آلمان


طول دوره کارشناسی در آلمان 4 ساله می باشد و فرد در حین تحصیل اجازه کار پاره وقت (40 ساعت در هفته) خواهد داشت. تحصیل رایگان در آلمان بدین منظور نیست که تحصیل کاملا به صورت رایگان باشد و دانشگاه های رایگان آلمان سالیانه مبلغ بسیار کمی حدود 700 تا 800 یورو از دانشجو اخذ می کنند. برای ادامه تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی در آلمان، فرد متقاضی باید مدرک آیلتس حداقل 6 را اخذ نماید. شهریه دانشگاه های خصوصی در آلمان از سالیانه 12 الی 13 هزار یورو تا 20 هزار یورو بسته به رشته و شهر و دانشگاه متفاوت می باشند. یکی از اصلی ترین مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای دانشجویی آلمان، نامه تمکن بانکی می باشد که این نامه تمکن نشان دهنده این موضوع می باشد که دانشجو هزینه های تحصیل و زندگی یک سال اول را تامین می کند. این هزینه ها توسط دولت آلمان برای یک فرد حدودا ماهیانه 750 یورو تخمین زده شده است.

تحصیل رایگان پزشکی در آلمان


مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل رایگان در آلمان
تحصیل رایگان در آلمان
 

داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی از دانشگاه های ایران یکی از مهمترین نکاتی است که مورد سوال بسیاری از متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع کارشناسی ارشد است. اینکه مدرک شما از چه دانشگاهی از ایران باشد برای مهاجرت تحصیلی به آلمان بسیار نکته مهم و حائز اهمیتی است، امروزه دانشگاه های آلمان به دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی کمتر رغبت نشان داده و تنها در بعضی از دانشگاه های این کشور به آنان پذیرش تحصیلی می دهند. طول دوره مقطع کارشناسی ارشد در آلمان می تواند 1 ساله، 1 سال و نیمه و یا 2 ساله باشد. این تفاوت کاملا به رشته و ترم های دانشگاه بستگی دارد. افرادی که دارای مدرک لیسانس بوده و گپ تحصیلی آن ها بیشتر از 4 یا 5 سال نیست، می توانند برای مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع کارشناسی ارشد اقدام کنند.


شرایط تحصیل رایگان در آلمان


دانشجویان بین المللی و متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان که مدرک لیسانس خود را در آلمان اخذ نکرده اند، نیاز است که مدرک تحصیلی آن ها توسط یک دفتر بین المللی در آلمان به نام Akademisches Auslandsamt مورد ارزیابی با مدارک لیسانس آلمانی قرار گیرد. داشتن مدرک زبان آلمانی برای مقطع کارشناسی ارشد نیز یکی از اصلی ترین مدارک برای افرادی که می خواهند مهاجرت تحصیلی به آلمان داشته باشند، می باشد و سطح دانش زبان آلمانی مورد نیاز کاملا بستگی به رشته مورد نظر تحصیلی دارد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش در آلمان در مقطع فوق لیسانس طبق لیست زیر می باشد.

 
  • پاسپورت
  • انگیزه نامه
  • مدرک زبان
 
  • اصل و ترجمه تمامی مقاطع تحصیلی شامل دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس به همراه ریز نمرات آن ها
  • نامه تمکن مالی
 
  • نامه و رزومه کاری در صورت داشتن سابقه کار

تحصیل در آلمان در مقطع دکتری

تحصیل در آلمان
تحصیل در آلمان

اخذ پذیرش در مقطع دکتری امر نسبتا مشکلی می باشد. برای این امر فرد متقاضی مهاجرت تحصیلی به آلمان در مقطع دکتری باید در صورت داشتن رزومه قوی برای پیدا کردن یک استاد راهنما اقدام کند و پس از پیدا کردن استاد راهنما چند جلسه با وی مصاحبه خواهد داشت و پس از بررسی رزومه و مصاحبه ها در صورتی که استاد راهنما فرد متقاضی را قبول کند، وی می تواند در مقطع دکتری پذیرش خود را اخذ نماید. داشتن رزومه قوی بدین منظور می باشد که دانشجو حتما باید حداقل مقاله های ISI، سابقه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی، معدل بالا در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس، مدرک زبان در سطح بالا و توصیه نامه و انگیزه نامه قوی داشته باشد. عموما تحصیل در مقطع دکتری در آلمان 4 سال به طول می انجامد.


تحصیل دکتری در آلمان

تحصیل در آلمان
تحصیل در آلمان – مهاجرت به آلمان

 

مهاجرت تحصیلی به آلمان به همراه بورسیه تحصیلی

 

اخذ بورسیه تحصیلی در آلمان برای افراد خاص و با استعداد امکان پذیر می باشد. مهاجرت تحصیلی به آلمان به همراه بورسیه تحصیلی بدون در نظر گرفتن درآمد شخص و یا والدین اعطا می شود و ملیت نیز برای اعطای آن اهمیتی ندارد. بسیاری از افرادی که قصد مهاجرت از روش تحصیلی را دارند، تمایل به اخذ بورسیه تحصیلی دارند و باید این نکته را در نظر داشته باشند که بورسیه تحصیلی تنها به افراد خیلی خاص و با استعداد تعلق می گیرد. متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان باید این نکته را در نظر داشته باشند که اخذ بورسیه تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد امر بسیار مشکلی می باشد. اما در مقطع دکتری برای افراد با رزومه قوی امکان پذیر می باشد. در آلمان برنامه های بورسیه ای متفاوتی وجود دارد. این برنامه ها توسط سازمان DAAD ارائه می شوند و طیف وسیعی از برنامه های بورسیه ای را که توسط موسسات گوناگون در آلمان ارائه می شوند را معرفی می کند. در ادامه به چند مورد از بورسیه های کشور آلمان اشاره می کنیم. این بورسیه ها به افراد خاص و داای رزومه تحصیلی بسیار قوی و با استعداد تعلق می گیرد:


حتما بخوانید » 53 دانشگاه برتر جهان که تحصیل در آن‌ها آرزوی هرکسی است


بورسیه Mailcheck 1500 دلار ماهیانه مقطع کارشناسی
بورسیه trendhim talent 2000 یورو ماهیانه مقطع کارشناسی
بورسیه بنیاد فردریش ایبرت 1000 یورو ماهیانه مقطع کارشناسی ارشد
بورسیه بنیاد علمی علوم آلمانی 1250 یورو ماهیانه مقطع دکتری
بورسیه stipendiumplus 1350 یورو ماهیانه مقطع دکتری
مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان و هزینه های تحصیل و زندگی در آلمان

 

همانطور که در بخش های قبلی این مقاله توضیح داده شد، تحصیل در کشور آلمان به زبان آلمانی در تمامی مقاطع تحصیلی رایگان می باشد و دانشجویان بین المللی که قصد مهاجرت تحصیلی به آلمان را دارند نیز از این قائده مستثنی نیستند و در صورت دارا بودن دانش زبان آلمانی و اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های آلمان می توانند در این کشور به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار کم به ادامه تحصیل بپردازند. لازم به توضیح است که تحصیل رایگان بدین منظور است که تنها شهریه دانشگاه رایگان می باشد. دانشجو پس از اخذ پذیرش باید توانایی مالی خود را برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی در آلمان در طول مدت تحصیل به سفارت ارائه دهد. تحصیل به زبان انگلیسی نیز در این کشور امکان پذیر می باشد و حدودا سالیانه می تواند تا 20 هزار یورو برای فرد دانشجو هزینه داشته باشد. برای تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان باید از دانشگاه های خصوصی این کشور پذیرش گرفت.


حتما بخوانید » عجیب ترین سازه های معماری دنیا 44 ساختمان با ظاهری خاص اما جالب


هزینه های زندگی برای افرادی که می خواهند مهاجرت تحصیلی به آلمان داشته باشند، بسته به نوع و سبک زندگی فرد و عوامل دیگر متفاوت می باشد. به طور میانگین هزینه های زندگی در آلمان برای یک نفر ماهیانه 700 تا 1000 یورو متغیر می باشد. در جدول زیر برخی از هزینه ها به طور میانگین آورده شده است:


یک وعده غذا در رستوران 10 یورو
یک بطری آب معدنی نیم لیتری 1.91 یورو
شیر یک لیتری 0.71 یورو
12 عدد تخم مرغ 1.85 یورو
1 کیلو سیب زمینی 0.98 یورو
1 کیلو پیاز 1.12 یورو
بلیط تک مسیره برای وسایل حمل و نقل عمومی 2.70 یورو
 آپارتمان یک  خوابه در مرکز شهر 650 یورو

مهاجرت تحصیلی به آلمان و کار دانشجویی

 

بسیاری از دانشجویان بین المللی تمایل دارند که در زمان تحصیل به کار دانشجویی نیز بپردازند. کار دانشجویی در آلمان دو مزیت اصلی برای دانشجویان دارد، آشنایی با بازار کار و فرهنگ کار در آلمان سبب می شود که در مهلت کاریابی پس از پایان تحصیل، بتوانند با سرعت بیشتری در کشور آلمان مشغول شوند و مزیت دیگر این است که از طریق در آمد حاصل از کار دانشجویی می توان بخشی از هزینه های زندگی دانشجویی را تامین کرد. با توجه به نوسانات ارز در سال های اخیر، مزیت دوم برای دانشجویان ایرانی پررنگ تر شده است و دانشجویان ایرانی ترجیح می دهند که در کشور آلمان نیز درآمد یورویی داشته باشند. خوشبختانه دانشجویان بین المللی در آلمان اجازه کار در حین تحصیل دارند. متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان می توانند در حین تحصیل 120 روز کار تمام وقت و یا 240 روز کار پاره وقت داشته باشند و ساعتی از 8 تا 12 یورو درآمد داشته باشند و بخشی از هزینه های زندگی خود را در حین تحصیل تامین کنند.


 

مهاجرت تحصیلی به آلمان و بررسی ویزای همراه

 

افراد متقاضی مهاجرت تحصیلی به آلمان، پس از اخذ ویزا و ورود به کشور آلمان، می توانند درخواست خود را مبنی بر پیوستن همراهان در آلمان را ارئه دهند. منظور از همراه همسر و فرزند زیر 18 سال متقاضی می باشد. دانشجو در ابتدا به تنهایی وارد آلمان می شود و امکان الحاق همراهان به وی پس از ورود دانشجو به آلمان امکان پذیر می باشد. پروسه اخذ ویزای همراه ممکن است از 3 ماه تا 1 سال زمان ببرد. این امر تماماً بستگی به تعداد پرونده های اداره مهاجرت آلمان دارد. فرد دانشجو باید مدارک مالی مبنی بر تامین هزینه های زندگی و یک محل اقامت مناسب برای زندگی خودش و همرانش را داشته باشد. افراد متقاضی مهاجرت تحصیلی به آلمان در صورتی می توانند برای الحاق همراهان خود درخواست دهند که هم خود و هم همسرشان بالای 18 سال سن داشته باشند. افراد زیر 18 سال می توانند برای پیوستن پدر و یا مادر درخواست خود را ارائه دهند. هم چنین داشتن مدرک زبان آلمانی A1 نیز یکی دیگر از مدارک رسمی مورد نیاز برای اخذ ویزای همراه می باشد. ارائه سند ازدواج یکی از اصلی ترین مدارک برای اخذ ویزای همراه در آلمان می باشد.


مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان
 

مهاجرت تحصیلی به آلمان و معرفی دانشگاه های برتر آلمان

 

مهاجرت تحصیلی به آلمان، یکی از محبوب ترین روش های مهاجرت به آلمان می باشد. همانطور که پیش تر نیز توضیح داده شد، دانشگاه های آلمان به دو دسته تقسیم بندی می گردند. دانشگاه های دولتی که تحصیل در آن ها به زبان آلمانی رایگان می باشد و دانشگاه های خصوصی که سالیانه حدودا 20 هزار یور هزینه دارند و تدریس در این دانشگاه ها به زبان انگلیسی می باشد. تعداد بسیاری از تاپ ترین و بهترین دانشگاه های اروپا و جهان در این کشور قرار گرفته اند. در جدول زیر برخی از دانشگاه های آلمان معرفی شده اند:

نام دانشگاه رتبه در جهان
دانشگاه فنی مونیخ 64
دانشگاه لودویگ ماکسیملیان مونیخ 66
دانشکاه روبرت کارلز هایدلبرگ 68
دانشگاه فنی KIT 107
دانشگاه هامبولت برلین 120
دانشگاه آزاد برلین 123
دانشگاه فنی آخن 146
دانشگاه فرایبورگ 163
دانشگاه فنی برلین 178
دانشگاه ایبرهارد کارل 173
دانشگاه صنعتی درهزن 210
دانشگاه هامبورگ 232

مهاجرت تحصیلی به آلمان و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آلمان

 

متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان، پس از اخذ پذیرش از دانشگاه باید برای اخذ ویزا اقدام نمایند. برای این امر ابتدا باید از سفارت آلمان درخواست وقت نمایند. لازم به توضیح است که وقت سفارت آلمان در ایران برای درخواست های تحصیلی ممکن است حتی تا 2 سال هم زمان ببرد. زمان مراجعه به سفارت متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان باید مدارک زیر را برای اخذ ویزا به سفارت ارائه دهند.

پاسپورت
پاسپورت های قبلی

در صورت وجود

2 فرم تکمیل شده درخواست ویزا
 
2 قطعه عکس با پشت زمینه طوسی در اندازه 35 در 45 میلی متر
 
پذیرش دانشگاه
 
اصل و ترجمه مدارک تحصیلی به همراه ریز نمرات
 
 
نامه تمکن مالی
 
 
بیمه دانشجویی با حداقل 3 ماه اعتبار
 
 
انگیزه نامه
 
 
سند ازدواج

درصورت متاهل بودن

 

مدرک پرداخت هزینه بررسی پرونده توسط سفارت به مبلغ 60 یورو

مدرک زبان آلمانی

در صورت داشتن پذیرش از دانشگاه های دولتی

مدرک زبان انگلیسی

در صورت داشتن پذیرش از دانشگاه های خصوصی


 
 
مهاجرت تحصیلی
مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی به آلمان و موقعیت کار پس از تحصیل

 

بعد از اتمام تحصیل، دولت آلمان به فارغ التحصیلان اجازه می دهد که در این کشور اقامت خود را تمدید کنند و به جست و جوی کار بپردازند. برای انجام این امر، افرادی که از طریق مهاجرت تحصیلی به آلمان وارد این کشور شده اند و درس خود را به اتمام رسانده اند، در مرحله اول باید به دفتر محلی ثبت اتباع خارجی یک درخواست مبنی بر تمدید اقامت به مدت 18 ماه ارائه کنند و در طول این 18 ماه به جست و جوی کار مورد نظر خود بپردازند. اگر فرد متقاضی اقامت آلمان، در حین تحصیل و قبل از فارغ التحصیل شدن شغل مورد نظر خود را پیدا کرده باشد و در واقع پیشنهاد شغلی مورد نظر را اخذ کرده باشد، دیگر نیازی به ثبت کردن درخواست اقامت نخواهد داشت و پس از سپری کردن امتحانات نهایی می تواند برای مجوز اقامت کاری درخواست خود را ارئه دهد و برای ثبت درخواست اقامت نیز باید مدارک زیر را ارائه دهد.


حتما بخوانید » عجیب‌ترین پدیده های طبیعی جهان 2021


  • گذرنامه
     
  • آخرین مدرک تحصیلی

    از آنجایی که صدور مدرک ممکن است کمی زمان ببرد، یک گواهی رسمی از دانشگاه به فرد داده می­شود و این گواهی نشان دهنده این موضوع است که فرد متقاضی تحصیلات خود را با موفقیت به پایان رسانده­ است. در واقع دفتر امتحانات گروه آموزشی یا دانشکده­ تحصیلی مدرک «Nachweis» را صادر خواهد کرد. این مدرک باید دارای مهر رسمی باشد.

     
  • بیمه سلامت همگانی
     
  • مدرک ضمانت مالی

    اگر فردی توانایی اثبات توانایی مالی را نداشته باشد، می تواند از طرف یک ضامن، تعهد نامه دریافت کند که این ضمانت نامه تمامی هزینه های مدت زمان اقامت در آلمان را پوشش می دهد و باید معتبر باشد.


     
 

افرادی که مجوز کاریابی پس از تحصیل دریافت می کنند، در مرحله­ دوم باید مجوز اقامت جهت اشتغال را اخذ نمایند. این افراد به محض اینکه یک پیشنهاد کاری مرتبط با مهارت ­های خود یافتند می­ توانند انتخاب کنند که آیا قصد دارند درخواست مجوز اقامت آلمان یا کارت آبی اتحادیه اروپا را برای مرحله­ بعدی اقامت خود بدهند یا خیر؟ این دو نوع مجوز اقامت دارای شرایط متفاوتی هستند که در زمینه مهاجرت تحصیلی به آلمان به درک بیشتر این موضوعات کمک می کنند. با توجه به اینکه افرادی که از طریق مهاجرت تحصیلی به آلمان به این کشور وارد شده اند و پس از فارغ التحصیلی درخواست اقامت دارند چه برنامه ­ای برای آینده­ خود دارند، می توانند برای اخذ یکی از این دو نوع اقامت درخواست خود را ارائه دهند. اگر قصد دارند در آینده در کشور دیگری در اتحادیه اروپا زندگی و کار کنند، کارت آبی اتحادیه اروپا مناسب تر از مجوز اقامت آلمان است.


دو سال پس از صدور مجوز اقامت کارت آبی اتحادیه اروپا یا آلمان می ­توان برای مجوز اقامت دائم درخواست خود را ارئه داد. این امر به معنای مجوز اقامت بدون هیچ گونه محدودیت زمانی می باشد. افرادی که پس از اتمام تحصیل در آلمان کارت آبی اتحادیه اروپا را اخذ می کنند، معمولا می توانند به مدت حداکثر 12 ماه بدون اینکه کارت آبی آن ها باطل شود در خارج از آلمان اقامت داشته باشند. افرادی که دارای مجوز اقامت آلمان باشند معمولاً می توانند به مدت حداکثر ۶ ماه بدون اینکه مجوز باطل شود در خارج از آلمان باشند. به هر حال پیش از خروج از آلمان برای هر مدت زمانی بهتر است با دفتر محلی اتباع خارجی مشورت نمود. اگر فردی قصد داشته باشد بیش از ۱۲ یا ۶ ماه را در خارج از آلمان سپری کند، باید از اداره ثبت اتباع خارجی مجوز اخذ کند. بدون این اجازه فرد قادر نخواهد بود دوباره وارد آلمان شود. کارت آبی اتحادیه اروپا در اختیار متخصصین و دانشجویان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا قرار می­ گیرد. وجود این کارت از دشواری فرآیند کار پس از تحصیل در آلمان کاسته است. دارندگان این کارت می توانند در سراسر اتحادیه اروپا مشغول به کار شوند.


  •  
    ویژگی های برجسته بلوکارت
    • تضمین شرایط کاری و حقوق برابر برای اتباع
    • جابه­ جایی آزادانه در منطقه­ شنگن و اتحادیه اروپا
    • فراهم نمودن برخی حقوق اقتصادی اجتماعی شامل مزایای بیکاری
    • بهبود روند پیوستن به خانواده
    • دارای مقرراتی برای اقامت دائم
    • آزادی مشارکت
     
  •  
    شرایط لازم جهت اخذ بلوکارت
    • تبعه­ غیراتحادیه اروپا باشید.
    • تحصیل کرده یا ماهر و متخصص باشید.
    • دارای قرارداد کاری یا پیشنهاد کاری با حداقل حقوق سالانه­ی ۴۹۸۰۰ یورو باشید. استثناهایی برای دانشمندان، ریاضیدانان، مهندسین، پزشکان و متخصصین فناوری اطلاعات وجود دارد.
    • یک مدرک دانشگاهی از دانشگاهی در آلمان داشته باشید.
     

شرایط کار پس از تحصیل در آلمان

مهاجرت
مهاجرت

تبدیل اقامت تحصیلی آلمان به اقامت دائم و تابعیت

 

مهاجرت تحصیلی به آلمان یکی از محبوب ترین روش هایی می باشد که منجر به اخذ اقامت آلمان و در نهایت تابعیت آلمان می گردد. در بند قبلی توضیح داده شد که افرادی که در کشور آلمان مشغول به کار می شوند می توانند کارت آبی یا BLUE CARD را اخذ می نمایند. فردی که از طریق مهاجرت تحصیلی به آلمان این کارت را اخذ می کند در صورتی که شرایط زیر را داشته باشد می تواند برای اقامت دائم و یا تابعیت و پاسپورت آلمان در خواست خود را به اداره مهاجرت آلمان ارائه دهد.

  •  
     

    به مدت 5 سال (به صورت دائم و پیوسته یا غیر دائم و ناپیوسته) در آلمان برای اخذ اقامت دائم و و به مدت 8 سال برای اخذ پاسپورت و تابعیت آلمان در این کشور حضور داشته باشد.

     
  •  
     

    سابقه کیفری نداشته باشد.

     
  •  
     

    به زبان آلمانی حداقل در سطح B1 تسلط داشته باشد.

     
  •  
     

    نشان دهد که هزینه های زندگی خود را تامین نماید.

     
  •  
     

    به قانون اساسی آلمان پایبند باشد.

     

پاسخ به سوالات متداول در زمینه مهاجرت تحصیلی به آلمان

✅ چطور می شود به تحصیل در آلمان به صورت رایگان پرداخت؟

دانشگاه های دولتی آلمان رایگان هستند و در صورتی که از این دانشگاه ها پذیرش بگیرید می توانید به صورت رایگان تحصیل کنید. زبان تحصیل در این دانشگاه ها عموما آلمانی است.

✅ آیا اقامت تحصیلی آلمان به اقامت دائم تبدیل می شود؟

برای تبدیل اقامت تحصیلی به اقامت دائم باید پس از پایان تحصیل در این کشور مشغول به کار شوید. پس از فارغ التحصیلی به شما 18 ماه فرصت داده می شود تا در این کشور به دنبال کار بگردید.

✅ آیا کشور آلمان برای تحصیل انتخاب مناسبی است؟

مزایایی زیادی می توان برای انتخاب کشور آلمان جهت تحصیل نام برد: 1) امکان تحصیل رایگان. 2) اخذ اقامت شنگن و اروپا. 3) فرصت های شغلی فراوان. 4) فرصت 18 ماهه برای جستجوی کار پس از تحصیل و …

✅ شرایط ادامه تحصیل در آلمان در مقطع دکترا چیست؟

برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا باید یک استاد سوپروایزر در یکی از دانشگاه های آلمان داشته باشید. بنابراین اولین الزام، داشتن یک رزومه علمی قوی برای یافتن استاد راهنما است.


مهاجرت تحصیلی به آلمان و سخن پایانی


آلمان
آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان، هزینه های زندگی دانشجویی در آلمان، شرایط اخذ اقامت و تابعیت از روش مهاجرت تحصیلی به آلمان، مدارک لازم برای اخذ ویزا و پذیرش از روش مهاجرت تحصیلی به آلمان و موارد دیگر، در این مقاله مورد بحث و بررسی علمی قرار گرفت. توضیح داده شد که مهاجرت تحصیلی به آلمان و تحصیل در کشور آلمان به زبان آلمانی رایگان می باشد و برای تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان حداقل 20 هزار یورو سرمایه برای یک سال مورد نیاز می باشد. در حال حاضر وقت سفارت آلمان برای متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان در ایران بسیار طولانی می باشد و متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان بهتر است از روش های ارزان اخذ اقامت از کشورهای دیگر و گرفتن وقت سفارت از کشور ثالث اقدام بفرمایند و سریع تر به هدف خود برسند.


گردآوری » Mahtuta.com