مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
بادمجان دلمه ای | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۵ حبه |
رب انار | ۳ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
سماق و پودر زنجبیل | به مقدار کافی |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن زیتون | به مقدار کافی |
دستور پخت خوراک گوشت و بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خوراک گوشت و بادمجان کبابی خوشمزه ابتدا بادمجان ها را می شوییم و روی شعله زیاد اجاق گاز قرار می دهیم تا کبابی شوند.بعد پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.
مرحله دوم
سپس با چاقو تیز یز ساطوری می کنیم و یا داخل پارچ خردکن می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم.۱ عدد از پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.سیرها را نیز پوست می گیریم.
مرحله سوم
می شوییم و رنده ریز می کنیم.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و آنوقت گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا به صورت مداوم مواد را تفت می دهیم تا رنگ آن کاملا تغییر کند، سپس زردچوبه را به همراه نمک فلفل سیاه و پودر زنجبیل روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم و بعد سیرهای رنده شده را به مواد می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله بلافاصله بادمجان های پوره شده و رب انار را اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا رب انار کاملا با مواد آغشته شود و حرارت را بسیار کم می کنیم تا مواد مخصوصا گوشت ها بپزد.
مرحله ششم
بعد پخت بادمجان و گوشت آب موجود در غذا کاملا تبخیر شده است و تابه را از روی حرارت بر می داریم. سپس پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم.
مرحله هفتم
سپس آبلیمو، روغن زیتون و کمی جعفری خرد شده، نمک، سماق و فلفل به آن اضافه می کنیم و با قاشق مواد را خوب مخلوط می کنیم.بادمجان و گوشت آماده شده را داخل ظرف می کشیم و با مخلوط پیاز و جعفری آن را تزئین می کنیم و با نان نوش جان کنید.