مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز ۴ عدد متوسط
تن ماهی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت دو پیازه تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه دو پیازه تن ماهی خوشمزه ابتدا تن ماهی ها را داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا دو بند انگشت روی سطح آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند.

 
 

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی باریک خرد می کنیم. در ادامه تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و پیازها را داخل آن می ریزیم.

مرحله سوم

سپس تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پیازها سبک و نرم شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن باز شود.

مرحله چهارم

در این مرحله زردچوبه را به همراه زیره، آویشن، فلفل سیاه و کمی نمک به دیگر مواد اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم مواد را تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند و ادویه ها به خورد پیاز تفت داده شده بروند.

مرحله پنجم

در این مرحله تن ماهی ها را از روی حرارت بر می داریم و از داخل قابلمه خارج می کنیم و درب آن ها را باز می کنیم و روغن آن ها را بیرون می ریزیم و به مواد می افزاییم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مواد آغشته به تن ماهی ها شود.

 
 

مرحله ششم

در این مرحله درب تابه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه مواد بپزند. سپس دو پیازه تن ماهی را داخل بشقاب می کشیم و به همراه فلفل دلمه ای و لیمو ترش تازه نوش جان کنید.