مواد لازم برای ۲ نفر | |
پیاز | ۴ عدد متوسط |
تن ماهی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت دو پیازه تن ماهی
مرحله اول
برای تهیه دو پیازه تن ماهی خوشمزه ابتدا تن ماهی ها را داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا دو بند انگشت روی سطح آن ها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند.
مرحله دوم
در این مرحله پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی باریک خرد می کنیم. در ادامه تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و پیازها را داخل آن می ریزیم.
مرحله سوم
سپس تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پیازها سبک و نرم شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن باز شود.
مرحله چهارم
در این مرحله زردچوبه را به همراه زیره، آویشن، فلفل سیاه و کمی نمک به دیگر مواد اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم مواد را تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند و ادویه ها به خورد پیاز تفت داده شده بروند.
مرحله پنجم
در این مرحله تن ماهی ها را از روی حرارت بر می داریم و از داخل قابلمه خارج می کنیم و درب آن ها را باز می کنیم و روغن آن ها را بیرون می ریزیم و به مواد می افزاییم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مواد آغشته به تن ماهی ها شود.
مرحله ششم
در این مرحله درب تابه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه مواد بپزند. سپس دو پیازه تن ماهی را داخل بشقاب می کشیم و به همراه فلفل دلمه ای و لیمو ترش تازه نوش جان کنید.