مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ لیوان + ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

 

دستور پخت شامی مرغ با پنیر پیتزا

 
 

مرحله اول

برای تهیه شامی مرغ با پنیر پیتزا ابتدا سینه مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و اگر استخوان دارد جدا می کنیم و به چند تکه کوچک تر تقسیم می کنیم و داخل پارچ غذاساز می ریزیم.

 
 

مرحله دوم

سپس دستگاه را روشن می کنیم تا تکه های مرغ میکس شوند. بعد مرغ میکس شده را به کاسه ای منتقل می کنیم و کمی زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری روی مرغ می ریزیم و با دست خوب ورز می دهیم.

مرحله سوم

حالا گوشت را زیر و رو می کنیم تا با ادویه ها آغشته شود و آنوقت روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت گوشت استراحت کند و حالت چسبنده اش را از دست بدهد.

مرحله چهارم

سپس سلفون را روی صفحه کار باز می کنیم و کاسه محتوی گوشت مرغ را از داخل یخچال بیرون می آوریم و مرغ را روی سلفون قرار می دهیم و دستمان را کمی خیس می کنیم و گوشت را کمی روی سلفون پخشش می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سلفون دیگری نیز روی گوشت قرار می دهیم و با وردنه روی گوشت می رویم تا صاف شود.سلفون روی گوشت مرغ ها را بر می داریم و با کاتر گرد روی گوشت کاتر می زنیم.همه گوشت را کاتر می زنیم.

 
 

مرحله ششم

سپس تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم و در صورت سالم بودن با چنگال خوب می زنیم تا هم از لختی خارج شود و همین اینکه زرده و سفیده آن کاملا مخلوط شود. داخل کاسه ای دیگر نیز پودر سوخاری می ریزیم و کنار کاسه تخم مرغ قرار می دهیم.

مرحله هفتم

داخل قابلمه ای روغن سرخ کردنی شناور می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان داغ شود. سپس یک عدد از گوشت مرغ های کاتر زده را بر می داریم و کمی پنیر پیتزا رنده شده روی آن می گذاریم.

 
 

مرحله هشتم

در این مرحله مجددا یک عدد دیگر از برش مرغ را روی آن قرار می دهیم و کمی دستمان را خیس می کنیم و لبه های مرغ را به یکدیگر فیکس می کنیم تا بهم بچسبند و بعد داخل تخم مرغ فرو می کنیم تا کاملا آغشته به آن شود

 
 

مرحله نهم

بعد داخل پودر سوخاری می کنیم و می غلطانیم تا خوب پوشیده از آن شود و بعد در روغن داغ شده قرار می دهیم تا با همان حرارت کم خوب مغز پخت شود.همگی مرغ های کاتر خورده را به همین شکل آماده می کنیم.

مرحله دهم

بعد از اینکه کتلت ها سرخ شدند، آنها را داخل توری یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود. کتلت مرغ و پنیرها را داخل بشقابی می چینیم و با خیار شور و گوجه فرنگی و سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.