مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ ۴ عدد
قارچ ½ پیمانه
فلفل سبز تند ۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد کوچک
گوجه فرنگی ۴ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
پنیر فتا ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد کوچک
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت املت شاک شوکا

 
 

مرحله اول

برای تهیه املت شاک شوکا ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.قارچ ها را نیز می شوییم و پوست روی ان ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای خرد می کنیم.

 
 

مرحله دوم

حالا فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نیز می شوییم و کلاهک و هسته های آنها را جدا می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا گرم شود و پیازهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم و بعد قارچ ها را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس تفت می دهیم تا هم نرم تر شوند و هم رنگ آن ها تغییر کند. آنوقت فلفل سبز و فلفل دلمه ای ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و ادویه ها را را اعم از زردچوبه،پاپریکا،زیره،فلفل قرمز،فلفل سیاه را روی مواد می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا طعم ادویه ها به همه مواد برسد و اجازه می دهیم تا همگی مواد کمی نرم شوند و بپزند و بعد پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم.

 
 

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم تا مواد بجوشد و قل بزند و آب گوجه فرنگی ها نیز تبخیر شود. پس از اینکه آب اضافه پوره گوجه گرفته شد کمی با قاشق مابین مواد جا باز می کنیم و تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم.

مرحله هفتم

سپس در صورت سالم بودن روی مواد می ریزیم(تخم مرغ ها را همی نمی زنیم بلکه دقیقا می خواهیم سفیده و زرده سالم داخل غذا مشخص باشد) و در آخر کمی نمک روی غذا می پاشیم و اجازه می دهیم تا سفیده ها کمی خودشان را بگیرند.

 
 

مرحله هشتم

بعد درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا زرده ها نیز با بخار بپزند. در آخر تخم مرغ ها که پخته شدند و مطمئن شدیم که زرده ها نیز پخته اند جعفری خرد شده را به صورت پخش روی املت می ریزیم.

 
 

مرحله نهم

در این مرحله کمی پنیر فتا را به صورت تکه تکه خرد می کنیم و در صورت تمایل روی املت می ریزیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و شاکشوکا آماده شده را در بشقاب می کشیم و همراه نان برای صبحانه نوش جان کنید