مواد لازم برای ۲ نفر
قهوه فوری ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق مرباخوری
آب جوش ۴ قاشق غذاخوری
شیر ۱.۵ لیوان

دستور پخت قهوه لاته

 
 

مرحله اول

برای تهیه قهوه لاته ایتالیایی ابتدا شیر را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شیر به جوش بیاید، سپس در هر فنجان یا لیوانی که برای سرو قهوه در نظر گرفته ایم ۱ قاشق غذاخوری قهوه فوری می ریزیم.

 
 

مرحله دوم

در این مرحله به هر فنجان ۱ قاشق مرباخوری شکر اضافه می کنیم و آب جوش را نیز بلافاصله روی مواد می ریزیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر در قهوه حل شود و ترکیب شکر و قهوه فوری کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله زمانیکه شیر به جوش آمد آنرا داخل فرنچ پرس می ریزیم و تا نیمه پرس می کنیم تا شیر ما به حالت فوم در بیاید. اگر فرنج پرس در دسترس ندشاتیم شیر را درون یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و تکان می دهیم تا کف کند.

مرحله چهارم

شیر پس از پرس کردن باید دارای حجم چندین برابر شود و تا بالای ظرف بیاید. بعد شیر کف کرده را داخل فنجان های محتوی ترکیب قهوه می ریزیم تا فنجان پر شود و با قاشق کف روی آن را کمی می زنیم و قهوه لاته ما آماده نوش جان کردن است.