مواد لازم برای ۲ نفر
ماهیچه گوسفندی ۲ عدد
پیاز ۶ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
بوته سیر ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ ½ فنجان
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری پُر
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
چوب دارچین ۱ تکه
نمک ۱ قاشق چایخوری پُر

دستور پخت ماهیچه پسران کریم

مرحله اول

برای تهیه ماهیچه به روش پسران کریم ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم و یکی یکی آن ها را از وسط نصف می کنیم و و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد می کنیم.

 
 

مرحله دوم

در این مرحله ۴ عدد سیر را پوست می گیریم و می شوییم و ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.قابلمه ای که ماهیچه را داخل آن قصد داریم تهیه کنیم را روی حرارت ملایم می گذاریم و پیازهای خلالی شده را داخل آن می ریزیم.

مرحله سوم

سپس یک تفت می دهیم و ماهیچه ها را روی پیازها قرار می دهیم و سیرهای ورقه ای را روی ماهیچه ها می چینیم و همین طور بوته های سیر را تمیز می شوییم و همان طور با پوست روی ماهیچه ها می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله چوب دارچین را به همراه فلفل قرمز و فلفل سیاه، زردچوبه روی مواد می ریزیم و ۳ لیوان آب ولرم روی ماهیچه ها می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را بسیار ملایم روی به کم می کنیم.

مرحله پنجم

سپس اجازه می دهیم تا به مدت ۳ ساعت گوشت ها کاملا مغز پخت شود. در ادامه بعد از گذشت زمان اشاره شده در پاراگراف بالا،به ماهیچه ها سر می زنیم و زعفران دم کرده را به همراه نمک اضافه می کنیم.

 
 

مرحله ششم

حالا ۲۰ دقیقه دیگر زمان می دهیم تا ماهیچه ها عطر زعفران را جذب خود کنند.بعد از پخت ماهیچه را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با کمی زرشک روی آن را زیباتر می کنیم و با انواع چلو مخصوصا باقالی پلو نوش جان کنید.