مواد لازم برای ۴ نفر
فیله ماهی ۸ تکه متوسط
آرد گندم ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و روغن به مقدار کافی
مواد لازم سس
خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
لیموی تازه ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت ماهی سوخاری

 
 

مرحله اول

برای تهیه ماهس سوخاری خوشمزه ابتدا اگر ماهی ها به صورت فیله آماده نیستند تیغه و پوست آنها را به صورت کامل جدا می کنیم و به صورت فیله شده خرد می کنیم، سپس ۵۰ گرم از آرد گندم را داخل ظرفی می ریزیم.

 
 

مرحله دوم

در این مرحله ماهی های فیله شده را به طور کامل داخل آرد قرار می دهیم تا تمام قسمت های فیله ها به طور کامل به آرد آغشته شوند، سپس آنها را درون یک سینی مناسب را قرار می دهیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

بعد باقی مانده آرد گندم را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و نشاسته ذرت را همراه با جوش شیرین،بیکینگ پودر،نمک و فلفل قرمز و سیاه به مواد اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم و کم کم آب به این مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس با همزن دستی مخلوط می کنیم تا به قوام ماست در بیاید و بعد سرکه را نیز می افزاییم و همگی مواد را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم. در ادامه تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

سپس روغن سرخ کردنی ترجیحا در اندازه ۱ سانتیمتر داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود. در ادامه ظرف آرد گندم را که ابتدا فیله ها را داخل آن غلطاندیم را کنار دستمان قرار می دهیم.

 
 

مرحله ششم

همین طور کاسه محتوی مواد طعم دهنده را نیز کنار ظرف آرد می گذاریم. اول فیله ها را داخل کاسه محتوی مواد طعم دهنده فرو می کنیم تا کاملا با آن آغشته شود و بعد یک تکان کوچک به فیله می دهیم تا اضافه مایه از آن جدا شود.

مرحله هفتم

بعد داخل ظرف آرد قرار می دهیم و هر دو طرف آن را داخل آرد می غلطانیم و مجددا فیله را می تکانیم و داخل تابه محتوی روغن داغ قرار می دهیم تا یک طرف آن سرخ شود و بعد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر ماهی ها نیز سرخ شود.

 
 

مرحله هشتم

بعد از سرخ شدن داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه فیله ماهی ها خارج شود. در مدتی که فیله ها در حال سرخ شدن هستند سس آن را آماده می کنیم.خامه صبحانه را داخل کاسه ای می ریزیم و سس خردل را به آن اضافه می کنیم.

 
 

مرحله نهم

در این مرحله لیموها را می شوییم و با رنده ریز کمی از پوست آن را رنده می کنیم و به مواد می افزاییم و بعد لیموها را از وسط نصف می کنیم و داخل پیاله ای آب آن ها را کاملا می گیریم و هسته های آن را بیرون می آوریم.

مرحله دهم

سپس به مواد اضافه می کنیم و کمی فلفل سیاه و نمک نیز روی سس می ریزیم و با قاشق کاملا مواد را مخلوط می کنیم و سس آماده شده را داخل پیاله ای می ریزیم و کنار فیله ماهی های سوخاری با طعم متفاوت سرو کنید.نوش جان