مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران و سینه بدون استخوان مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد کوچک |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
جعفری | ۱ دست کوچک |
برنج پخته | ۵ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر کاری و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کتلت مرغ بدون سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه کتلت مرغ بدون سیب زمینی ابتدا گوشت مرغ را با چرخ گوشت چرخ می کنیم یا درون غذاساز می ریزیم تا کاملا یکدست شود. در ادامه مرغ چرخ شده را داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل دلمه را به همراه هویج و پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساوری خرد کرده و به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله برنج را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر کاری، فلفل قرمز و زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم مخلوط شده و کاملا یکدست شوند.
رحله چهارم
حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کتلت استراحت کند و طعم ادویه ها به خورد گوشت مرغ برود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. کمی صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا شکل می دهیم.
مرحله ششم
پس از اینکه کتلت را به صورت گرد یا بیضی با دستمان شکل دادیم، انرا کمی تخت می کنیم و درون روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شود. پس از ۳ تا ۵ دقیقه که یک سمت کتلت ها طلایی شد، آنها را بر می گردانیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه کتلت ها را سرخ کردیم، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس کتلت ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.