مواد لازم شیرینی برژنی | |
آرد قنادی | ۱۴۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر شکر | ۷۰ گرم |
شیر | ۶۰ میلی لیتر |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر نارگیل | به مقدار کافی |
پودر پسته | برای تزیین |
دستور پخت شیرینی برژنی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی برژنی فرانسوی ابتدا مواد داخل یخچال را ۲۰ دقیقه زودتر بیرون می آوریم تا با دمای آشپزخانه سازگار شوند. در ادامه آرد را داخل کاسه ای از الک رد می کنیم و کره را به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس با همزن برقی دور کند کمی می زنیم تا مواد مخلوط شوند و بعد با دورتند به مدت ۱۰ دقیقه می زنیم تا مواد پوک شود. توجه داشته باشید که این قسمت هم زدن کره و آرد بسیار در کیفیت شیرینی مهم است.
ابتدا که با همزن مواد را می زنیم شبیه به خرد نان و پراکنده خواهند شد نگران نباشید،زمانیکه روی دور تند بگذارید کم کم منسجم می شوند.تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم.
مرحله چهارم
بعد وانیل را به همراه پودر شکر به آن اضافه می کنیم و با همزن در حد مخلوط شدن می زنیم و شیر را آرام به مواد می افزاییم و با همزن می زنیم تا مایه یکدستی بدست بیاید. سپس مخلوط تخم مرغ را در سه مرحله به ترکیب آرد اضافه می کنیم
مرحله پنجم
سپس در هر مرحله با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم و یا با دور کند همزن در حدی که مخلوط شوند می زنیم.زیاد هم زدن باعث می شود در نهایت شیرینی های خشکی داشته باشید.
مرحله ششم
سینی فر را خارج می کنیم و فر را روشن می کنیم تا با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود.کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم و فرچه را داخل کره کمی کره آب شده می زنیم و روی کاغذ روغنی می کشیم تا چرب شود.
مرحله هفتم
مایه را داخل قیف می ریزیم و با قیچی سر قیف را می بریم و با رعایت فاصله ۲ سانتیمتر به اندازه گردو کوچک روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم و روی آنها اول پودر نارگیل می ریزیم و بعد کمی پسته خرد شده می ریزیم.
مرحله هشتم
سپس سینی را داخل فر قرار می دهیم تا با همان دما به مدت تقریبا بین ۱۰ الی ۱۲ دقیقه شیرینی ها بپزند. پس از اینکه شیرینی ها تایم پخت را سپری کردند می توانید سینی را از داخل فر بیرون آورید و کنار می گذاریم تا خنک شوند.
مرحله نهم
آنوقت ان ها را آرام از سینی جدا می کنیم. شیرینی برژنی بسیار لطیف و نرم است پس مواظب باشید متلاشی نشود.حدودا این مقدار مواد ۳۵ عدد شیرینی به ما خواهد داد.در ظرف مورد نظر می چینیم و نوش جان کنید.