مواد لازم مربای خرمالو
خرمالو ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
خلال بادام به مقدار کافی

دستور پخت مربای خرمالو

 
 

مرحله اول

برای تهیه مربای خرمالوی خوشرنگ ابتدا خرمالو ها را می شوییم (سعی کنید از خرمالوهای کاملا رسیده و نرم استفاده کنید) و کلاهک آن ها را می گیریم و با قاشق داخل خرمالو ها را در می آوریم و اگر هسته دارند جدا می کنیم.

 
 

مرحله دوم

سپس خرمالوها را روی تخته آشپزخانه آن ها را قرار می دهیم و با یک چاقوی تیز آنها را به صورت متوسط خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، در ادامه شکر را نیز به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا مربا غلیظ شود و به قوام برسد. بعد از گذشت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه که مربا به خوبی غلیظ شد، یک قاشق از مربا را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.

مرحله چهارم

حالا شهد مربا را بین دو انگشت تست می کنیم، اگر شهد مربا کشدار باشد یعنی مربای به قوام رسیده است. پس از اینکه مربا به قوام رسید خلال های بادام را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا یک جوش بزند.

مرحله پنجم

در آخر آب لیمو ترش را به قابلمه می افزاییم و شعله را خاموش می کنیم تا مربا خرمالو در دمای محیط به طور کامل خنک شود. حالا مربا را داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم. نوش جان