مواد لازم سس سزار
سس مایونز ۳۰۰ گرم
سس خردل ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
پوره سیر ۱ قاشق چایخوری
سس ورچستر ۲۰ گرم
روغن زیتون بدون بو ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه سس سزار

 
 

مرحله اول

برای تهیه سس سزار رستورانی ابتدا سس مایونز را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس ورچستر را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی آن ها را هم می زنیم تا یکدست شوند.بعد ۳ الی ۴ عدد سیر را پوست می گیریم.

 
 

مرحله دوم

حالا آنرا می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس ۱ قاشق چایخوری از پوره سیر را به مواد اضافه می کنیم. در ادامه تخم مرغ ها را داخل پیاله ای اول می شکنیم و زرده و سفیده ها را جدا در کاسه ای می ریزیم.

مرحله سوم

سپس در صورت سالم بوده زرده ها را به مواد سس می افزاییم و با همزن خوب آن ها را مخلوط می کنیم. در ادامه سس خردل را به همراه فلفل سیاه،نمک و پنیر پارمسان و روغن زیتون اضافه می کنیم و همگی مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

می توانید از ابتدا همگی مواد را به همین ترتیبی که اشاره کردم داخل کاسه بریزید و در آخر با گوشتکوب برقی آن ها را میکس کنید و یا داخل پارچ میکسر بریزید(روغن را بعد از اینکه مواد در میکسر ،میکس شدند اضافه کنید) و میکس شده تحویل بگیرید.

مرحله پنجم

البته می توانید از کمی آبلیمو تازه نیز در این ترکیب استفاده کنید.بعد سس آمده شده را در ظرفی می ریزیم و درب آن را می بندیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را کمی بگیرد و آنوقت می توانید سس سزار خونگی را استفاده کنید.نوش جان