مواد لازم سس مارینارا
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ½ قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
پونه کوهی یا ریحان ۱ قاشق مرباخوری

دستور تهیه سس مارینارا

 
 

مرحله اول

برای تهیه سس مارینارای ایتالیایی ابتدا پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم.

 
 

مرحله دوم

سپس داخل خردکن می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم.روغن زیتون را داخل تابه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کمی داغ شود و بعد پیازها را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.

مرحله سوم

بعد سیرها را می افزاییم و تفت می دهیم تا سبک شوند. سپس ترکیب سیر و پیاز را به دیواره های تابه می کشانیم و رب گوجه فرنگی را وسط تابه می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پوره گوجه فرنگی ها را اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم تفت می دهیم و بعد آویشن را به همراه فلفل قرمز، نمک و پونه کوهی یا ریحان به مواد اضافه می کنیم و مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا همه نقاط سس طعم دار شود و بعد اجازه می دهیم تا با حرارت بسیار ملایم تقریبا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و سس به طور کامل غلیظ شود.

 
 

مرحله ششم

پس از اینکه سس به غلظت مناسب رسید باید انرا میکس کنیم. برای این منظور بعد از قوام آمدن سس، آنرا داخل میکسر می ریزیم و میکس شده تحویل می گیریم و برای انواع اسپاگتی های ایتالیایی، پاستا و پیتزا استفاده می کنیم.نوش جان