مواد لازم برای ۴ نفر | |
چغندر قرمز | ۳ عدد درشت |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
هویج | ۲ عدد کوچک |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب مرغ | ۳ لیوان |
کرفس | ۳ ساقه |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
شوید یا گشنیز | ۱ دسته |
خامه یا ماست ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور پخت سوپ برش
مرحله اول
برای تهیه سوپ برش روسی ابتدا لبوها را می شوییم و پوست آن ها را با پوست کن می گیریم و رنده درشت می کنیم چون قصد داریم بافت لبوها در سوپ حفظ شود.هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم.
مرحله دوم
سپس ساقه کرفس را نیز به همراه آن ها می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و کلاهک و هسته های داخل آن را خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیازها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت خلالی خرد می کنیم.پوست سیرها را نیز می گیریم و می شوییم و کنار می گذاریم، سپس قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را داخل آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند و بعد سیرها را ره همراه فلفل دلمه ای اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را به مواد می افزاییم.
مرحله پنجم
سپس حدودا ۲ الی ۳ قیقه مواد را خوب تفت می دهیم و آنوقت لبوهای رنده شده را به مواد اضافه می کنیم و با کفگیر مواد را زیر و رو می کنیم و فلفل سیاه کمی می پاشیم و آب مرغ جوشیده شده را نیز اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا بلافاصله سیب زمینی های خرد شده را به همراه کرفس و هویج به مواد سوپ می افزاییم و کمی هم می زنیم تا مواد یکدست شوندف سپس درب قابلمه را می گذاریم تا مواد به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزند و مغز پخت شوند.
مرحله هفتم
در این مدت شویدهای تازه را پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه ساطوری خرد می کنیم. زمانیکه سوپ به مدت ۳۰ دقیقه پخت مواد داخل آن را بررسی می کنیم
مرحله هشتم
اگر سیب زمینی ها و کرفس نرم شده بودند آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و همین طور فلفل سیاه اگز نیاز بود مجددا اضافه می کنیم و کمی نمک نیز داخل سوپ می ریزیم و بلافاصله شویدها را نیز به مواد اضافه می کنیم.
مرحله نهم
سپس ۵ دقیقه بعد سوپ ما آماده است داخل ظرف می کشیم و روی آن خامه ترش می ریزیم و یا به جای آن می توانید از کمی ماست ترش استفاده کنید چون اصل این سوپ با خامه ترش سرو می شود و نوش جان کنید.