مواد لازم برای ۴ نفر
اسپاگتی ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ریز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سرپر
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و آویشن به مقدار کافی

دستور پخت اسپاگتی

 
 

مرحله اول

برای تهیه اسپاگتی خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم. در ادامه تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم تا در صورت سالم بودن به گوشت اضافه می کنیم و کمی با هم ترکیب می کنیم.

 
 

مرحله دوم

در این مرحله آرد سوخاری را به همراه نمک، فلفل سیاه و قرمز و آویشن خشک به مواد می افزایییم و در آخر پنیر پارمیزان را اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم و با دست ورز می دهیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله سوم

بعد در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود.از مایه گوشت به اندازه حدودا ۲۵ گرم بر می داریم و با دست به آن فرم یک دایره را می دهیم و در بشقابی قرار می دهیم.

مرحله چهارم

همگی مایه گوشت را به همین صورت آماده می کنیم و آنوقت روغن که داغ شد داخل تابه توپک ها را می چینیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم مغز پخت و سرخ شوند.بعد از اینکه یک طرف آن ها سرخ شده آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.

مرحله پنجم

سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و داخل کاسه ای رنده می کنیم و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و کمی فلفل سیاه،برگ خشک آویشن روی مواد می ریزیم و کنار می گذاریم.

 
 

مرحله ششم

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده متوسط می کنیم و در شیرجوش کمی روغن می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و پیازها را داخل آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا سبک شوند.

مرحله هفتم

سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده می کنیم به پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا کمی بپزند.بعد ترکیب پوره گوجه فرنگی را که در مرحله قبل آماده کردیم را به مخلوط پیاز و سیر اضافه می کنیم.

 
 

مرحله هشتم

سپس چند دقیقه تفت می دهیم و بعد این سس را روی گوشت های در حال سرخ شدن می ریزیم و اجازه می دهیم تا سس خوب قوام یابد. پس از آماده کردن سس، داخل یک قابلمه مناسب مقداری آب می ریزیم.

 
 

مرحله نهم

سپس کمی نمک و روغن روی حرارت تقریبا زیاد می گذاریم تا آب به طور کامل به جوش بیاید، سپس اسپاگتی ها را بدون خرد کردن همان طور سالم داخل قابلمه آب در حال جوشیدن قرار می دهیم تا کاملا نرم شوند.

مرحله دهم

توجه داشته باشید که اسپاگتی دم انداخته نمی شود پس حتما باید کاملا نرم شود. بعد آبکش می کنیم و داخل همان آبکش روغن زیتون روی اسپاگتی ها می ریزیم و تا آغشته به آن شود و بعد در بشقاب می ریزیم.

 
 

مرحله یازدهم

سپس از توپک های گوشتی آغشته با سس کنار بشقاب قرار می دهیم و کمی از سس را روی اسپاگتی می ریزیم و در آخر کمی پنیر پارمیزان برای زیبایی می ریزیم و یک برگ ریحان نیز روی آن قرار می دهیم و نوش جان کنید.