سمبوسه نوعی غذای عربی است که مانند پای ها از یک لایه خمیر و موادی برای مغز آن استفاده می شود سپس آن را پیچیده و در روغن سرخ می کنند که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که مشابه آن بسیار در شهر های جنوبی کشورمان هم طبخ می شود. سمبوسه یکی از غذاهای قدیمی خراسان بوده سمبوسه که در خراسان تهیه می شده ترکیبی از حبوبات و گوشت بوده که داخل خمیر قرار می گرفته و در آب پخته می شده.
سمبوسه
امروز در مجله اینترنتی ماهتوتا طرز تهیه سمبوسه عربی با گوشت چرخ کرده و نان لواش یا خمیر یوفکا را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای تهیه سمبوسه عربی
- گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- پیاز ۱ عدد
- گشنیز و نعنا خرد شده ۱۰۰ گرم
- پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
- نان لواش یا خمیر یوفکا به میزان لازم
طرز تهیه سمبوسه عربی با گوشت
مرحله اول : آماده سازی سس میانی سمبوسه
ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و داخل تابه مناسبی ریخته و به همراه روغن تفت می دهیم تا طلایی شود وقتی به این مرحله رسید زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه می زنیم و گوشت چرخ شده را می افزاییم این مواد را تا جاییکه عطر ادویه ها بلند شود و گوشت تغییر رنگ دهد تفت می دهیم.
حتما بخوانید » طرز تهیه پکوره
مرحله دوم : افزودن سبزی ها
مواد گوشتی آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و سبزی های خرد شده را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو
مرحله سوم : پیچیدن سمبوسه ها
حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا
سمبوسه عربی
در این مرحله نان یا خمیر یوفکا را به شکل مستطیل های باریک و بلند برش می دهیم و یک قاشق از مواد گوشتی خنک شده را در یک سمت از خمیر گذاشته و به شکل مثلثی می پیچیم تا انتهای نان همه سمبوسه ها را به همین شکل می پیچیم.(به شکل رولی هم می توانید سمبوسه ها را بپیچید)
حتما بخوانید » طرز تهیه کیک لیوانی
مرحله چهارم : سرخ کردن سمبوسه ها
داخل تابه با دیواره بلند روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود و بعد سمبوسه ها را داخل روغن داغ شده می چینیم و کاملا دو سمت سمبوسه ها را سرخ می کنیم. زمانیکه طلایی شدند از داخل روغن خارج کرده و روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی را پس دهد.
حتما بخوانید » طرز تهیه مافین پیتزایی
فوت و فن تهیه سمبوسه عربی
حتما بخوانید » طرز تهیه کیک شکلاتی
- نان را بعد از برش داخل سفره بگذارید تا خشک و شکننده نشوند و به راحتی بتوان آن را پیچید.
- از مقداری پودر زیره و پودر تخم گشنیز هم برای طعم دار کردن گوشت می توانید استفاده کنید.
- در صورت تمایل از قارچ و فلفل دلمه ای هم می توانید در مواد گوشتی استفاده کنید.
سمبوسه یکی از غذاهای بسیار لذیذ بینالمللی است که تقریبا در اکثر کشورهای جهان مانند کشورهای عربی، افغانستان، هندوستان و … به سبکهای تقریبا مشابهی تهیه میشود اما در اصل سمبوسه، مربوط به کشور هند است.
حتما بخوانید » طرز تهیه چیکن پاستیلا